Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muavin Olabilecek Arkadaşlar Lütfen Bi Bakın

Muavin Olabilecek Arkadaşlar Lütfen Bi Bakın
0
184

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle Sa konuya yelken direği giriyorum yaklaşık 1 haftadır tanıştığımız bi kız var dost ortamından tanıştık kızla harbi birbirimiz için ölüyoduk fazla seviyoduk ancak gitmeseydi hani ne biliyim bunları yazarken bile gözlerim doluyo takriben 1 saat önce ayrıldı nedeni benim okulda takıldığım bi kaç kız vardı kızları harbiden arkadaşım gibi kanka gibi görüyodum bugün dalgasına ayakkabasını bağlarken foto çekmişler hani attılar faceye yüzüm fln emin olmuyodu şakasına olduğunu cümbür cemaat biliyodu bizim kide öğrenince saydırdı baya abimin gurunu bidaaha kıramam falan bana aynı şeyi yapsalar falan doğrusu fazla seviyorum bırakabilcek gibi değilim bana cidden güvenmiyo nasıl olur güveniyorum diyo fazla abuk subuk arkadaşlar ayrılmak gibi bi niyetim değil fazla seviyorum oderece bırakamam yardımcı olabilecekler yorum yaparsa hepiniz saolun

858,496Konular
981,698Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt