Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muazzez Ersoy'un Olay Yaratan Açıklaması: Beni Moruk Olarak Göremeyeceksiniz!

Muazzez Ersoy'un Olay Yaratan Açıklaması: Beni Moruk Olarak Göremeyeceksiniz!
0
28

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
s-102094ede554b670e6b1df1ada0fded6e08daa21.jpg

Klasik Türk Müziği sanatkarı Muazzez Ersoy yaptığı açıklamalarla olay oldu. 63 yaşındaki sanatkarın katıldığı 'Biz Bize' programında 'Kimse beni moruk olarak göremeyecek' sözlerini kullanması herkesi şaşırttı. Ersoy, hayatını yalnızca müzik üzerinden para kazanarak ilerletmek istediğini ancak durumun buna el vermediğini belirtti. İşte Muazzez Ersoy'un o açıklamaları...

63 yaşındaki Klasik Türk Müziği sanatkarı Muazzez Ersoy yaptığı açıklamalarla şaşkına çevirdi. Nostalji Kraliçesi olarak tanınan Ersoy 'Beni asla moruk olarak göremeyeceksiniz' tabirlerini kullandı. İşte Muazzez Ersoy'un açıklamaları...

Kimse Beni Moruk Olarak Göremeyecek

Ersoy, Para'da yayınlanan Sinan Özedincik ve Sonat Bahar'ın sunduğu 'Biz Bize' programına konuk oldu. Sanatçı Muazzez Ersoy:

'Elbette yaşlanacağım ancak beni kimse moruk olarak göremeyecek. Bizim işimiz estetik, tabiplere çok iş düşüyor. Kâfi demeleri gerekli, birtakım mimiklerin lazım olduğunu söylemeleri gerekir. Tek tip oldu sözler.' dedi.

Müzik Söyleyerek Para Kazanamıyorum

Ersoy kelamlarına şu tabirlerle devam etti:

“Piyasa müsaade etse yalnızca müzik söylemek istiyorum. Fakat müzik söyleyerek para kazanamıyorum ki. Ben hiçbir vakit aç tiyatrocu olmadım. Tiyatrodan da para kazandım. Merhum Hasan Saltık sana albüm yapacağız demişti. 55 yaşında beni pop star mı yapacaksın dedim. Kalan Müzik'ten çıkan kalır dedi. O biçimde bir albüm çıkarmıştık. Ancak pandemi bir patladı. Hâlâ müzik söylemek istiyorum. Benim bütün tiyatro yapıtlarımda müzik çok öndedir.”

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt