Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu'nun Hakkındaki Haberlerle İlgili Yaptığı Alkışlanacak Paylaşımı

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu'nun Hakkındaki Haberlerle İlgili Yaptığı Alkışlanacak Paylaşımı
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-4cdb1361c609af40384b462375a25f8d5aaf9215.jpg

Ben kendisini müsaadenizle alkışlamak istiyorum.

Hayal Köseoğlu şu şıralar Mucize Hekim isimli sevilen dizide Hemşire Açelya karakterine hayat veriyor. Pek çoğumuz onu bu karakterle tanımış olsa da aslında onun televizyon ekranlarıyla tanışması biraz eski.

Aşk-ı Memnu'da Nihal'in en yakın arkadaşı "Saçmalama Nihal makyajın akacak!" repliğini unutamadığımız Pelin'i canlandırmıştı.

Harika Yüzyıl, Arkadaşlar Güzeldir, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin üzere birçok kaliteli üretimde da izlemiştik onu. Pek oyunculuk performansıyla ön plana çıkarılmasa da aslında çok başarılı bir bayan.

Natürel bizim magazin basınımız onun muvaffakiyetini görmek yerine, bikinili pozlarını, direk dansını konuşmayı tercih etmişti. Köseoğlu, daima bu başlıklarla gündeme geliyordu.

8 mart yaklaşırken de haber başlıkları nedeniyle Instagram hesabında bu fotoğrafla tokat üzere bir metin yayınladı. Biz de noktasından virgülüne kadar hak vereceğiniz o yazıyı paylaşmak istedik sizinle.

"Geçen sene yaşadıklarımdan biraz bahsetmek istiyorum. Geçen sene neredeyse her sabah uyandığımda "Hayal Köseoğlu yürekleri hoplattı!" başlığı altında 15 yaşından beri ettiğim dansın, fotoğraf çekimlerinde verdiğim pozların, arkadaşlarımla, ailemle kıyıda çektirdiğim bikinili fotoğrafların, özcesi vücudumun seksüalize edilmesini, imajımın erotize edilmesini izledim."

"Bir fotoğrafın ne tesir yaratacağını da koyarken bilecek, hesap edebilecek ve lehime çevirebilecek kadar da başım çalışıyor. Vücudumdaki avantajların ve dezavantajların magazin tarafından nasıl kullanılabileceğini de çok âlâ biliyorum. "

"Başrolünde oynadığım sinema yurtdışından mükafatla döndüğü gün sabah kalkıp gördüğüm haberin "Dekolteli fotoğraflarıyla yürek hoplattı" olması da sorun değil. Yahut geçen sene 4 sinemada, 1 reyting rekortmeni dizide, 1 oyunda oynayıp, 2 milyon dinlenen bir müzik çıkarmama karşın, bir yan karakter olarak twitter'da tt olmama karşın bana her röportajda sorulan birinci sorunun direk dansı olmasını da anlayabiliyorum."

İstediğimizi giyip, istediğimiz pozu verip istediğimizi paylaşacağız! Hayatımıza kimsenin müdahale etmesine müsaade vermeyeceğiz! Hazal Köseoğlu'nun da dediği üzere "Değiş Dünya Değiş"...

Yorumlarda buluşalım!

858,496Konular
981,716Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt