Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muck Dizisi 2.bolumde calan şarkı benimle yan sozleri

Muck Dizisi 2.bolumde calan şarkı benimle yan sozleri
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
12 Ocak Muck 2 bolumde Salihin soylediği şarkı
Muck Dizisi 2bolumde calan şarkı benimle yan sozleri

Muck Dizisinin 2bolumunde de cok guzel bir şarkıya yer verildi

Muck Dizisi 12 Ocakta calan şarkının Sozleri:

Geri Gelecek misin gunahın neyse onu bilelim
Sevebilecek misin nefret gibi beni
Yoksa orda kal bebeğim
Belki de sana gore değilim
Sen girdin hayatıma carparken
Oralarda burdaki kalbimdi kanayan
Vazgectim aklımdan eşimden dostumdan
Ama heder oldum sancımla
Huzunlerini de al yanına ne olacak
Yanacaksan benimle yan
Benimle yan
Cok mu şaşırırsın cehenneme kar yağdırsam
Benimle yan
Benimle yan
Huzunlerini de al yanına ne olacak
Yanacaksan benimle yan
Benimle yan
Olum gelir acıtır seni yeniden doğduğun an

Similar threads

Guntac Ozdemir Benimle Yan Şarkı sozu Guntac Ozdemir Benimle Yan Şarkısı sozleri Guntac Ozdemir Benimle Yan sozleri Geri Gelecek misin gunahın neyse onu bilelim Sevebilecek misin nefret gibi beni Yoksa orda kal bebeğim Belki de sana gore değilim Sen girdin hayatıma carparken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Muck dizisi Salih Guntac Ozdemir Guntac Ozdemir Muck Dizisi Muck dizisinde Salih karakteriyle izlediğimiz Guntac Ozdemir, Adalet Bakanlığı eski Genel Mudurlerinden Salim Ozdemir ve Nurten Ozdemir ciftinin oğulları ve Ayşe Torunoğlu ile evli Guntac Ozdemir Benimle Yan (Muck)guntac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
12 Ocak Muck 2 bölümde Salihin söylediği şarkı Muck Dizisi 2bölümde çalan şarkı benimle tabi sözleri Muck Dizisinin 2bölümünde de çok güzel bir şarkıya yer verildi Muck Dizisi 12 Ocakta çalan şarkının Sözleri: Geri Gelecek misin günahın neyse onu bilelim Sevebilecek misin dehşet gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Guntac Ozdemir Benimle Yan şarkısı sozu Guntac Ozdemir Benimle Yan sozleri Guntac Ozdemir Benimle Yan şarkısının sozleri Geri Gelecek misin gunahın neyse onu bilelim Sevebilecek misin nefret gibi beni Yoksa orda kal bebeğim Belki de sana gore değilim Sen girdin hayatıma carparken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Muck dizisi Salih Güntaç Özdemir Güntaç Özdemir Muck Dizisi Muck dizisinde Salih karakteriyle izlediğimiz Güntaç Özdemir, Adalet Bakanlığı eski Genel Müdürlerinden Salim Özdemir ve Nurten Özdemir çiftinin oğulları ve Ayşe Torunoğlu ile evli Güntaç Özdemir Benimle Emrindeki (Muck)güntaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt