Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muck Dizisi 4.Bolumde calan şarkı Atım Araptır benim sozleri

Muck Dizisi 4.Bolumde calan şarkı Atım Araptır benim sozleri
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Muck Dizisi 4Bolumde calan şarkı Atım Araptır benim şarkı sozu
Muck Dizisi 26 ocakta calan şarkı

Atım Araptır Benim sozleri

Atım araptır benim
Yukum şaraptır benim
Bu yıl boyle giderse
Halım haraptır benim

Emişim de gumuşum bir hoşum aman
Cokca da icmişim sarhoşum aman

Atım kara ben kara
Kalk gidelim Ilgar'a
Ilgar bizi neylesin
Sarılalım kızlara

Emişim de gumuşum bir hoşum aman
Cokca da icmişim sarhoşum aman

Similar threads

Muck Dizisi 4Bölümde çalan şarkı Atım Araptır benim şarkı sözü Muck Dizisi 26 ocakta çalan şarkı Atım Araptır Benim sözleri Atım araptır benim Yüküm şaraptır benim Bu sene böyle giderse Halım haraptır benim Emişim de gümüşüm bir hoşum aman Çokça da içmişim sarhoşum aman Atım kara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
12 Ocak Muck 2 bolumde Salihin soylediği şarkı Muck Dizisi 2bolumde calan şarkı benimle yan sozleri Muck Dizisinin 2bolumunde de cok guzel bir şarkıya yer verildi Muck Dizisi 12 Ocakta calan şarkının Sozleri: Geri Gelecek misin gunahın neyse onu bilelim Sevebilecek misin nefret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Muck dizisi gitme dur biraz şarkı sozu Muck Dizisi 1 bolumde calan şarkının sozleri Show Tv'nin yeni genclik dizisi Muck ilk bolumuyle ekranlardaydı Sıla Gitme Dur Biraz şarkı sozu Gitme dur biraz Yılların ozlemini, gozlerini sarsın bu ayaz Dur gitme biraz Kalbime, en derine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
Muck Dizisi 2 Şubatta calan şarkının sozleri Muck Dizisi 5bolumde Derinin soylediği şarkı Acıyor Şarkı sozu Olursem yalnızlıktan Ve senin kotu kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Muck Dizisi 3bolumde calan şarkı sozleri Muck 3bolum fragmanında calan şarkı Ozgun Cığ Gibi sozleri Ozgun Cığ Gibi şarkı sozu İnan ki sen gideli bulutlar hep ağlıyor Sensiz son gecemi gokyuzune fısıldıyor Ruzgar yıldızlara gitti o donmez diyor Kalbim son sozunu soylemeden can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt