Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muck Dizisi 5.bolumde calan şarkı Acıyor sozleri

Muck Dizisi 5.bolumde calan şarkı Acıyor sozleri
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Muck Dizisi 2 Şubatta calan şarkının sozleri
Muck Dizisi 5bolumde Derinin soylediği şarkı

Acıyor Şarkı sozu

Olursem yalnızlıktan
Ve senin kotu kalbinden
Fikrimin dikenlerinden
Batıyorsun, hala derinden

Acıyor, acıyor, acıyor
Her yolu denedim, bitmiyor
Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor
Sakın gelme istemem
Cok korkuyorum senden
Bu muammalı halden
Cek cıkar elini kalbimden

Bin turlu ihtimali duşunuyorum
Aklına gelmiyor muyum bilemiyorum

Acıyor, acıyor, acıyor
Her yolu denedim, bitmiyor
Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor

Similar threads

Muck Dizisi 2 Şubatta çalan şarkının sözleri Muck Dizisi 5bölümde Derinin söylediği şarkı Acıyor Şarkı sözü Ölürsem yalnızlıktan Ve senin fena kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala içten Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın aşkını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Goksel Acıyor Sozleri Acıyor Şarkı Sozleri Olursem yalnızlıktan Ve senin kotu kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktığın aşkını, batıyor Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Goksel Acıyor şarkısı sozu 2019 Goksel Acıyor şarkı sozleri Goksel Acıyor şarkısının sozleri: Olursem yalnızlıktan Ve senin kotu kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın aşkını batıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Goksel Acıyor şarkı sozu Goksel Acıyor sozleri Goksel Acıyor şarkısının sozleri: Olursem yalnızlıktan Ve senin kotu kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Göksel Acıyor Şarkı Sözlerinin Yazarı Göksel Acıyor Şarkı sözünü Kim yazdı Acıyor Şarkısının Söz ve müziği Göksel'in kendisine ait olan Acıyor şarkısı 2019 de çıkacak olan albümün 1 parçasıdır Acıyor Şarkı Sözü Ölürsem yalnızlıktan Ve senin kötü kalbinden Fikrimin dikenlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt