Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muck Dizisi Sedanın soylediği şarkı

Muck Dizisi Sedanın soylediği şarkı
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Muck Dizisi 4bolumde Sedanın soylediği şarkı icimde saklısın
Muck Sedanın soylediği şarkının sozleri

Kendim ona yolu aşkımın tutkusu
İkisi catıştı kalbim yara oldu
Yalnızlık korkusu sardı kalbimi
Senle konuştum gucu sende buldum

En icten sevgilerimle Leyla gibi
Sarıldım ben her aşkıma uctum gittim
Hep aynı son tutkum bizi bitirdi
Dedim ona sakın gitme korkup gitti

Korkumla yuzleştim ben hep sonunda
Yalnız kaldım her cefada koştum sana
Tanrım ne olur yol goster kalbime
Derdim nedir durma haydi soyle soylee

Sen bir başkasın icimde saklısın
Seninle yola cıkmak kendimi anlamak
Sen sadıksın hep orda hep varsın
Sen farklısın icimde saklısın
Saklısın icimde saklısın saklısın

Sen bir başkasın icimde saklısın
Seninle yola cıkmak kendimi anlamak
Sen sadıksın hep orda hep varsın
Sen farklısın icimde saklısın

Similar threads

Hale Caneroğlu İcimde Saklısın şarkısı sozu Hale Caneroğlu İcimde Saklısın sozleri Hale Caneroğlu İcimde Saklısın şarkısının sozleri Kendim ona yolu aşkımın tutkusu İkisi catıştı kalbim yara oldu Yalnızlık korkusu sardı kalbimi Senle konuştum gucu sende buldum En icten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Muck Dizisi 4bölümde Sedanın söylediği şarkı içimde saklısın Muck Sedanın söylediği şarkının sözleri Kendim ona yolu aşkımın tutkusu İkisi çatıştı kalbim bere oldu Yalnızlık korkusu sardı kalbimi Senle konuştum gücü sende buldum En dürüst sevgilerimle Leyla gibi Sarıldım ben her aşkıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
12 Ocak Muck Dizisi Ada'nın soylediği şarkı Muck Dizisi 2bolum cığ gibi şarkısının sozleri Muck Dizisinin 2bolumunde Ada'nın soylediği Cığ Gibi şarkısının sozleri: İnan ki sen gideli bulutlar hep ağlıyor Sensiz son gecemi gokyuzune fısıldıyor Ruzgar yıldızlara gitti o donmez diyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Muck 5bolumde Ada'nın soylediği şarkı Muck Dizisi Adanın soylediği şarkının sozleri Pamuk şarkı sozu Bile bile sen bir kahkaha, Bense latife olamadık yine Gece guneşim (kalan ateşim) duşunmeden sondun, Kalbimi serinlettin, Bu defa boyun eydim, Hangi guvercin atlamış catıdan? Ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Evet arkadaşLar Tum şarkı sozLeri burda Hayalle Gercek Arasinda Attığım her adımda Her nefes alışımda Arıyorum unuttuğumu Belki cıkar karşıma Belki cıkar karşıma Belki cıkar karşıma Belki cıkar karşıma Belki cıkar karşıma Hayalle gercek arasında Uykusuz bir gece daha Butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt