nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Mücver Tarifi İçin Malzemeler
*1 büyük kabak
*1 büyük patates
*İsteğe kadar peynir
*bir tutam maydanoz
*1 su bardağı un (kıvamına tarafından değişir)
*2 yumurta
*Kırmızı biber
*Karabiber
*Tuz
Kızartmak için;
*Sıvı yağ
Mücver Tarifi Yapılışı Selamun aleyküm Mücverimiz için kabağımızı ve patatesimizi rendeliyoruz Maydanozu doğruyoruz Öteki malzemelerimizi de koyup karıştırıyoruz Varsa dereotu veya yeşil soğan da kullanabilirsiniz Ben kaşıkla döküp kızarttım Kıvamı birazcık cıvık olduğu için keza kabak ve patatesimizi rendeledikten daha sonra elimizde bir tabağa suyunu sıkarsanız Onuda cildinize sürerseniz Cildinize iyi gelir Mücverinizide çok istikrarsız olmaktan kurtarırsınız Sevgilerimle sağlık olsun
*1 büyük kabak
*1 büyük patates
*İsteğe kadar peynir
*bir tutam maydanoz
*1 su bardağı un (kıvamına tarafından değişir)
*2 yumurta
*Kırmızı biber
*Karabiber
*Tuz
Kızartmak için;
*Sıvı yağ
Mücver Tarifi Yapılışı Selamun aleyküm Mücverimiz için kabağımızı ve patatesimizi rendeliyoruz Maydanozu doğruyoruz Öteki malzemelerimizi de koyup karıştırıyoruz Varsa dereotu veya yeşil soğan da kullanabilirsiniz Ben kaşıkla döküp kızarttım Kıvamı birazcık cıvık olduğu için keza kabak ve patatesimizi rendeledikten daha sonra elimizde bir tabağa suyunu sıkarsanız Onuda cildinize sürerseniz Cildinize iyi gelir Mücverinizide çok istikrarsız olmaktan kurtarırsınız Sevgilerimle sağlık olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.