Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

müdür yardımcılığı sınavı ne zaman

müdür yardımcılığı sınavı ne zaman

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 müdür yardımcılığı sınavı
Müdür yardımcılığı sınavı 2019

Son 7 yılda çıkarılan mektep yöneticisi devir yönetmeliklerinin tamamının Danıştay'a takılması sebebiyle bakanlık, okul yöneticisi atamakta bezginlik yaşıyor Sınavlı, sınavsız ya da en yüksek puan bölge 3 kişiden birinin atanması gibi çoğu yöntem deneyen bakanlığın atamalarını yargı durdurdu, geçmiş atamaları bile iptal etti Son olarak bakanlık, geçen ay yeni bir idareci devir yönetmeliği çıkardı ve sınav dönemini tekrar başlattı 5 sene önce okul müdürü atamalarında imtihan kaldırılıp müdür yardımcılığına sınav getirilmiş, 2 sene önce de müdür yardımcılığı sınavı kaldırılmıştı

Milli Eğitim Bakanlığı, 2019 yılında eğitim kurumları müdür ve müdür yardımcılığı seçme sınavı açacak Imtihan 2 Ekim 2019 tarihinde yapılacaktır *

Similar threads

Müdür Yardımcılığı 2019 Sınavı Müdür Yardımcılığı Sınavı 2019 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı ne vakit 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı başvuru formu şartları 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı hakkında bakanlıktan tanımlama yapıldığında sitemizde paylaşılacaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
2019 Milli Eğitim Bakanlığı müdür ve müdür yardımcılığı sınavı ne zaman Milli Eğitim Bakanlığı, 2019 yılında eğitim kurumları müdür ve müdür yardımcılığı seçme sınavı açacak Bakanlığın bir üyemize verdiği cevaba tarafından, imtihan 2 Ekim 2019 tarihinde yapılacaktır Yeni yapılacak sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
2019 Müdür Yardımcılığı Sınav Soruları, 1 Ekim 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları 1 Ekim 2019 bugün yapılan Müdür Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları 2019 MEB ile aynı zamanlı olarak forumumuzda yayımlanacaktır 2019 Müdür Yardımcılığı Sınav soru ve cevaplarına aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Halkbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Tatbik Koşulları Halkbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Tatbik Tarihleri 03 Temmuz 2010 Cumartesi günü yapılacak olan Müfettiş Yardımcılığı Antre Sınavına başvuran adaylardan katkı maddesi bedeli olarak 50TL(Adaylardan talep edilen imtihan ücretleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
2019 komiser yardımcılığı sınavı 2019 komiser yardımcılığı sınavı ne süre 2019 komiser yardımcılığı sınavı 26 Mart 2019 tarihinde saat 1000'da gerçekleştirilecektir Sınavı kazanan adaylar, Polis Iş Eğitim Merkezinde 6 ay süreli Komiser Yardımcılığı kursuna alınacak Sınava katılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,543Konular
981,899Mesajlar
32,557Kullanıcılar
isocan30Son üye
Üst Alt