Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mudur Yardımcılığı Sınavı

Mudur Yardımcılığı Sınavı
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mudur Yardımcılığı 2019 Sınavı
Mudur Yardımcılığı Sınavı 2019
2019 Mudur Yardımcılığı Sınavı ne zaman
2019 Mudur Yardımcılığı Sınavı başvuru şartları

2019 Mudur Yardımcılığı Sınavı

2019 Mudur Yardımcılığı Sınavı hakkında bakanlıktan acıklama yapıldığında sitemizde paylaşılacaktır

Mudur Yardımcılığı şartları

Mudur Yardımcılığı Secme Sınavına katılacak adaylar icin Bakanlık kadrolarında eğitim
oğretim sınıfında en az uc yıl kadrolu oğretmen olarak gorev yapmış olma şartı on
gorulmuştur Bu surenin hesaplanmasında ozel oğretim okul ve kurumlarında oğretmenlikte,sozleşmeli oğretmenlikte, askerlikte ve asker oğretmenlikte gecen sureler ile her turlu aylıksız izinli olarak gecen sureler dikkate alınmayacaktır (alıntı)

Similar threads

Müdür Yardımcılığı 2019 Sınavı Müdür Yardımcılığı Sınavı 2019 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı ne vakit 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı başvuru formu şartları 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı hakkında bakanlıktan tanımlama yapıldığında sitemizde paylaşılacaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ekim 2019 Mudur başyardımcılığı sınavı 1 ve 2 Ekim 2019 tarihinde yapılacak olan Mudurluk, Mudur başyardımcılığı ve Mudur yardımcılığı sınavlarının soru ve cevaplarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz 2019 mudur başyardımcılığı sınavı soru ve cevapları Sınava girecek adaylara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde (İl sağlık mudurluğu, ilce sağlık mudurluğu, komuta kontrol merkezi ve acil sağlık hizmetleri istasyonu) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4 uncu maddesinin (B) fıkrası ile 4924 sayılı Kanun uyarınca sozleşmeli personel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Polis nasıl olunur Turkiye'de polis olmak icin 4 yontem bulunmaktadır Bunlardan birincisi, lise duzeyindeki Polis Koleji'dir Ankara'da ve Bursa'da yatılı eğitim veren 2 Polis Koleji bulunmaktadır Polis Kolejine başvuran adaylar arasından Polis Kolejine Giriş Sınavına katılmaya hak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Mubaşirlik İcin Gerekli Olan Şartlar Mubaşirlik İcin Genel Şartlar Nelerdir? Adalet Bakanlığının yayımladığı ilana gore 855 sozleşmeli mubaşir alınacaktır Mubaşirin en temel gorevi tarafları ve tanıkları cağırmak, mahkemeye ait posta ve tebligat evrakını listesi ile posta işletmesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt