Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

müdürüm temzlik hastası

müdürüm temzlik hastası
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
müdürüm temzlik hastası benim müdürüm temizlik hastasıheryeri 2 günde bir sildirir temizletirbizim yaşam alanlarımıza bile müdehale ederdün geldi odama içeri girerken hışımla yere baktısuratını astıaslı bayan yere saçınız düşmüş(1 tel şiddet görünüor yani ben farketmedim) diyerek 2 kağıdı birbirine iliştirip kağıtla saçımı yerden alıp çöpe attımasamda duran eşyalarada takmışşu şurada kalemlik burada takvim şurada mühür burada duracak diye sinir asap konuşuyodün şi vardıdışarı çıktılambası patlamış odasının beni arıyorelektrikçiler gelicekkesinlikle masama basmasınlar( masasını kulancak olsalar zaten gazete koyuyorlar)merenleri yoksa dışardan bizim kurum dışından biryerden meren getirsinleranlarsam fena olurfalanayyy ayy bana daral geldi bundan böyle yaabişeyde diyemiyorumçok takıntılıçokkkkknapıcam ben 2 senedir çekiyorum bu adamı ben ya  

858,497Konular
982,549Mesajlar
30,285Kullanıcılar
akmadsSon üye
Üst Alt