Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Müge Anlı bugün yayın hayatına başlıyor

Müge Anlı bugün yayın hayatına başlıyor
0
105

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
H3dxY_1566541940_84.jpg

Ekranın fenomen sunucusu Müge Anlı, yeni serisine başlıyor. Cinayet çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı, bugün birinci kısmıyla ekranda olacak.

Yaz serisinde Itimat Bana isimli müsabaka programını sunan, ekranın fenomen sunucularından Müge Anlı, yeni serisine başlıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programı sunan Anlı, bugünden itibaren Tatlı Sert isimli programı sunacak.

4zxng_1566542833_8796.jpg

Atv'nin bir vesair gündüz kuşağı programı Esra Erol'da ise kayıp bulma formatını sürdürecek. Erol da, yayın hayatına Müge Anlı ile tıpkı gün başlayacak.

GBTUS_1566542762_2969.jpg

Similar threads

Ekranın fenomen sunucusu Müge Anlı, yeni serisine başladı. Cinayet çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı, bugün birinci kısmıyla ekranda. Yaz döneminde Inanç Bana isimli yarış programını sunan, ekranın fenomen sunucularından Müge Anlı, yeni dönemine başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ekranın fenomen sunucusu Müge Anlı, yeni serisine başlıyor. Cinayet çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı, 2 Eylül'de yeni dönemine başlıyor. Yaz döneminde Itimat Bana isimli müsabaka programını sunan, ekranın fenomen sunucularından Müge Anlı, yeni dönemine başlıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ekranın fenomen sunucusu Müge Anlı, yeni sezonuna başlıyor. Cinayet çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı, bugün ilk bölümüyle ekranda olacak. Yaz sezonunda Güven Bana adlı yarışma programını sunan, ekranın fenomen sunucularından Müge Anlı, yeni sezonuna başlıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Ekranın fenomen sunucusu Müge Anlı, yeni sezonuna başladı. Cinayet çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı, bugün ilk bölümüyle ekranda. Yaz sezonunda Güven Bana adlı yarışma programını sunan, ekranın fenomen sunucularından Müge Anlı, yeni sezonuna başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ekranın fenomen sunucusu Müge Anlı, yeni sezonuna başlıyor. Cinayet çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı, 2 Eylül'de yeni sezonuna başlıyor. Yaz sezonunda Güven Bana adlı yarışma programını sunan, ekranın fenomen sunucularından Müge Anlı, yeni sezonuna başlıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt