Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müge Anlı'da inanılmaz olay! Karısını 'baldızım' diyerek başka bir adamla evlendirdi

Müge Anlı'da inanılmaz olay! Karısını 'baldızım' diyerek başka bir adamla evlendirdi
0
57

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
muge_anlida_inanilmaz_olay_karisini_baldizim_diyerek_baska_bir_adamla_evlendirdi_1608658269_5168.jpg

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşırtan bir olay yaşandı. Emre Korkmaz adlı bir adam, evlilik vaadiyle kandırılıp dolandırıldığını iddia etti. Korkmaz'ın kendisini kandırdığını iddia ettiği Canan adlı kadının da, eniştem dediği kişiyle gerçekte evli olduğu ortaya çıktı.

ATV televizyonunda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılalmaz bir olay yaşandı. 31 yaşındaki Emre Korkmaz adlı adam, evlenme hazırlığında olduğu Canan adlı kadın tarafından dolandırıldığını iddia etti. Canan adlı kadının Korkmaz'a, 'eniştem' diye tanıttığı kişiyle aslında evli olduğu ortaya çıktı. Mağdur adam, toplamda 350 bin TL dolandırıldığını ifade etti.

cOTa5_1608658065_3579.jpg

Evlenmek amacıyla tanışıp görüştüğü Canan adlı kadın için, 'Mutlu bir yuvam olsun istedim.' diyen Korkmaz, 'Seviyordum ve hayal kırıklığına uğradım. 350 bin TL param gitti. Yiyecek ekmeye muhtaç bıraktılar.' dedi.

hBY17_1608658087_5211.jpg

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt