Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşırtan bir olay yaşandı. Emre Korkmaz adlı bir adam, evlilik vaadiyle kandırılıp dolandırıldığını iddia etti. Korkmaz'ın kendisini kandırdığını iddia ettiği Canan adlı kadının da, eniştem dediği kişiyle gerçekte evli olduğu ortaya çıktı.
ATV televizyonunda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılalmaz bir olay yaşandı. 31 yaşındaki Emre Korkmaz adlı adam, evlenme hazırlığında olduğu Canan adlı kadın tarafından dolandırıldığını iddia etti. Canan adlı kadının Korkmaz'a, 'eniştem' diye tanıttığı kişiyle aslında evli olduğu ortaya çıktı. Mağdur adam, toplamda 350 bin TL dolandırıldığını ifade etti.
Evlenmek amacıyla tanışıp görüştüğü Canan adlı kadın için, 'Mutlu bir yuvam olsun istedim.' diyen Korkmaz, 'Seviyordum ve hayal kırıklığına uğradım. 350 bin TL param gitti. Yiyecek ekmeye muhtaç bıraktılar.' dedi.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.