Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Müge Anlı'dan Gülay Uygun'un ölümü sonrası ilk açıklama!

Müge Anlı'dan Gülay Uygun'un ölümü sonrası ilk açıklama!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
aleyna_cakirin_olumunde_supheli_gosterilen_umitcan_uygunun_annesi_olu_bulundu_1600413077_0132.jpg

Ankara'da yaşayan ve evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün şüphelisi olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun ölü olarak bulundu. Uygun'un ailesi ölümden, Müge Anlı'yı sorumlu tuttu. Anlı'yı hedef gösteren açıklamaların ardından Twitter'de 'Müge Anlı Yalnız Değildir' paylaşımları yapılıyor. Müge Anlı ilk kez konuştu. Suçlamaları reddeden Anlı, bu işlerin peşini bırakmayacağını söyledi.

Aleyna Çakır adlı 21 yaşındaki genç kız Ankara'daki evinde ölü bulunmuş, Çakır'ın anne ve babası kızlarının katilinin bulunması için ATVde yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına başvurmuşlardı. Çakır'ın ölümünden şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un da olayla ilgili ifadesi alınmıştı. Yayında adı geçen Ümitcan Uygun'un çocuk esirgeme yurtlarında öğretmen olarak görev yapan annesi Gülay Uygun, dün akşam saatlerinde Ankara’nın Keçiören ilçesinde kafasından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Olay yerinde konuşan eş Durak Uygun, eşinin mektup bıraktığını söyledi ve, 'Benim eşim Müge Anlı'nın bir kelimesine kendisini öldürdü. Benim eşim yanına yazmış benim ölüm nedenim Müge Anlı'dır demiş. Benim eşim o kadar gururlu ki dayanamadı. Onları Allah’a havale ediyorum.' diyerek, eşinin ölümünde Müge Anlı'yı hedef gösterdi.

1NQ8o_1600412944_2528.jpg

Avukat Çağatay Cengiz ise, 'Bu açıkça Müge Anlı terörüdür. Müge anlı kendisini başsavcılığın ağır ceza mahkemesinin yerine koyup masum günahsız bir kadını ailesinden almıştır. Ben aileye defalarca hakkınızı adliyelerde arayacağız dememe rağmen bazı medya maymunları bu aileyi yok etmek için çeşitli tiyatroları yapmışlardır. Bu resmen Müge Anlı'nın terörüdür. Bu kanalda ben istediğimi konuştururum istediğimi yaparım diyerek özellikle masum bir kadına attığı iftiradır. Bana bu sabah mesaj atıp, ‘Ağabey benim bir suçum yok, oğlum suçsuz, ben bu iftirayı nasıl kaldıracağım’ dedi. Ağlamaklı aradı. Akşamına cansız bedeniyle karşılaştık. Olayların çözüleceği yer adliyedir.' şeklinde konuştu.

o5vAC_1600413004_7336.jpg

Ölü bulunan öğretmen Gülay Uygun'un yazdığı iddia edilen mektupta, Müge Anlı’nın sorumlu kişi olarak tutulduğu öğrenildi. Mektup olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzerine delil torbasına eklendi.

bXaQd_1600413235_5253.jpg

CANLI YAYINDA İLK AÇIKLAMA

Hakkında yapılan suçlamalar hakkında ilk kez konuşan Müge Anlı, suçlamaların hiçbirini kabul etmediğini belirtti. Anlı, bir gazeteci olduğunu belirterek bu işlerin peşini bırakmayacağını belirtti:

'Tabi ki suçlu olan ben oldum yine onların gözünde. Ben tabi kabul etmiyorum bu suçlamaları. Ben tabi kabul etmiyorum bu suçlamaları. Hiç kimsenin tarafı değil. Ne hanımefendinin adını ne fotoğrafını vermişim, ne de yapılan röportajları aslında bir gazeteci olarak yayınlamak durumunda olmasına rağmen kurumları zedelememek adına yayınlamamışım. Yoksa yayınlardım.

Dünyanın neresine giderseniz gidin bu bir haberdir gazeteci için. Ben tarafsızım. Bu yayına başladığımdan hep şunun altını çizdim, yine çiziyorum. Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın; Allah ömür verdiği sürece ben bu yoldan da dönmeyeceğim.

3.5 aydır neredeyse tüm medya kuruluşlarında oğlu hakkında bu haberler ve görüntüler çıktı. Bütün bunlar yaşanırken psikolojisi sağlam kalan hanımefendi, devlet memurluğunun doğasında olan bir soruşturma başlatılırken mi intihar eder? Ben bu konunun da araştırılacağına inanıyorum.

Bu ne demek? Bu işlerin peşini bırakın. Bırakmayacağız!'

Müge Anlı ayrıca söz konusu ölüm ve gelen ihbarlar üzerinden tüm Türkiye'ye teşekkürlerini iletti.

MÜGE ANLI YALNIZ DEĞİLDİR DESTEĞİ

Müge Anlı'yı alenen hedef gösteren olayın ardından, dün gece Müge Anlı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Toplamda 17 bin tweet atılan 'Müge Anlı Yalnız Değildir' başlığında, Anlı'ya destek paylaşımları yapılmaya devam ediliyor.

A1d8C_1600412885_859.JPG