Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müge Anlı'ya Devlet Bahçeli'den övgü dolu mesaj

Müge Anlı'ya Devlet Bahçeli'den övgü dolu mesaj

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
muge_anliya_devlet_bahceliden_ovgu_dolu_mesaj_1630489554_6349.jpg

Ekranların sevilen ve heyecanla takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni yayın dönemine başladı. Pek çok kişi ve kurumdan tebrik mesajları alan Anlı, canlı yayında bu mesajları okudu. Bir tebrik mesajı da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Yılların klasikleşen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni yayın dönemine başladı. Devlet Bahçeli, Müge Anlı'ya "Türk televizyonlarındaki sosyal sorumluluk bilincinin en güzel örneklerinden biri olan ve beğeniyle takip edilen programınızın yeni yayın dönemini tebrik ediyorum" sözleriyle bir mesaj gönderdi. Mesajı canlı yayında okuyan Müge Anlı, Bahçeli'ye teşekkürlerini iletti.

Bunun üzerine Müge Anlı, "Programımızı takip ettiğini biliyorum. Zaman zaman da arar, yorumlarda bulunur. 'Her siyasetçinin sizin programınızı izlemesi gerekiyor' der. Ellerinden öpüyorum, çok teşekkür ediyorum" dedi.

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt