Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müge Anlı'ya Katılan Dilek Çakır'ın feryadı yürekleri dağladı

Müge Anlı'ya Katılan Dilek Çakır'ın feryadı yürekleri dağladı
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Müge Anlı'ya Katılan Dilek Çakır'ın feryadı yürekleri dağladı dilek çakır yardım kimdir, dilek çakır müge anlı, istek çakır destek son dakika Bu sabah Atv de yayınlanan Müge Anlı'ya katılan Dilek Çakır'ın sözleri tüm yürekleri dağladı Onun acısını derinden duymanız ve paylaşmanız için bir kadın, yada anne ya da erkek olmanıza lüzum yok insan olmanız yeterli Bir evlat bilhassa annelerin en kıymetli varlığı ve hazinesidir Onun tırnağına hasar gelse sizin canınız yanar böylece büyük emeklerle büyütülüyor ancak bir evlat Canından ve kanından bir parça olan evladını kaybeden annelerin yüreğin de o alev hiç sonmez İstanbul Maltepe de yaşayan Dilek Çakır' da o yüreğinde ama ateşin hiç sönmeyecek annelerden biri Nasıl sönsün ancak iki minicik meleğini benzer anda kaybetti bu anne Elif Mina az önce 3 yaşındaydı ve 2 yaşında ki Miray Hira daha minicik bir melekti Ve onlar öz babaları tarafından pompalı bir tüfekle vurularak öldürüldü Ali Destek iki kızını vurup öldürdükten sonradan kendisi de intihar etti Bu minicik iki yavruya hatta öz yavrusuna kıyacak değin nasıl bir zihniyette olabilir ki insan( özür dilerim insan dediğim için) Psikolojik sorunları olan kocasından yıllardır güç gören Dilek Çakır, civarda fakat en yakın akrabalarından ve ailesinden takviye görmediğini ve bu konuda herkese fazla kızgın olduğunu açıkladı Müge Anlı'ya katılarak ilk kez konuşan acılı annenin sözleri ise yürekleri dağladı 81185 81185 mugeanliyakatilandilekcakirinferyadiyurekleridagladi5c5469ec8efd6mugeanliyakatilandilekcakirinferyadiyurekleridagladi5c5469ec8efd6 411 631 1jpg81185 Müge Anlı'ya Katılan Dilek Çakır'ın feryadı yürekleri dağladı 1jpg81185 Müge Anlı'ya Katılan Dilek Çakır'ın feryadı yürekleri dağladı Müge Anlı'nın programına bir fazla sayıda bayan aynı şikayet ile bağlantı Sesi kısık olan Istek Çakır ilaçlar ile ayakta durduğu halde, programa katılan kadın kullanıcılara muhakkak yılmayın vazgeçmeyin biçiminde telkinlerde bulundu Allah, hiç kimsenin başına böyle bir acı vermesin Buna harkes gibi ben de amin diyorum Yalnızca bununlaka kalmamalı Devlet Erkanı tarafından, bu tür davalar ile karşısında karşıya kalınmaması için gerekli hukuki tedbirlerin elbette alınması gerekiyor Özellikle Programa katılan kişiler ellerinden geleni yaptıkları halde devlet kadar koruma veya dava ile ilgili yardım yapılmadığını savunuyorlar, Adamın çocuğu nasıl görmesin biçiminde hakimlerin bile yaklaşımı olduğunu açıklayan bir çok katılımcı oldu Yani bu insanın da iki yavrusunu katleden bir baba idi diğer taraftan aralıksız de tehtit ediliyordu Eyvah gerçekte ülkemizde bu cins durumların olmasını hazmedemiyorum Kadınların öldürülmesi hala ülkemizde birinci bere iken acilen de sıra çocuklara mı geldi? Sizce sevgili melekler bu tür şeylerin olmaması namına neler yapılabilir yorumlarınızı lütfen esirgemeyin  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt