Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müge Boz uyku sorunu yaşıyor!

Müge Boz uyku sorunu yaşıyor!
0
125

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
muge_boz_uyku_sorunu_yasiyor_1577361507_5214.jpg

Yeni analık deneyimi yaşayan Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz Etiler'de objektiflere takıldı. Uykusuzluk çektiğini lisana getiren Boz'un yorgun hali gözlerden kaçmadı.

Başarılı oyuncu Müge Boz, uzun devirlerden sonra birinci kere eşi Caner Erdeniz ile Etiler'de objektiflere yakalandı. Içtimaî medyada yaptığı paylaşımlarıyla epey beğeniye ulaşan Boz, magazincilerle sohbet etti. Verdiği kiloları da gözden kaçmadı.

YgG8l_1577361358_685.jpg

Ünlü oyuncu, "Uykusuzluk çekiyoruz lakin sorun etmiyoruz. Oyuncu olanlar bilir. Uyumadığımız pek çok günümüz vardır. Bu yüzden yeni hayata kolay adapte oldum" formunda açıklama yaptı.

SEVİNCİNİ NİŞANLISIYLA PAYLAŞMIŞTI!

Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımı play-off çeyrek finalinde Gaziantep’i 89-77 yenerek, seriyi 2-1 kazandı ve yarı finalde Anadolu Efes’in rakibi olması soluk soluğa izlendi. Galatasaray kadrosunda forma giyen Caner Erdeniz maç sonrası galibiyet sevincini nişanlısı Müge Boz’la saha kenarında kutlayınca ortaya hoş imgeler çıktı.

İŞTE O KARELER;

YLBKo_1559290123_324.jpg

Müge Boz maça dair hislerini,"Kazandık... Gördüğünüz üzere basket maçlarına çok hoş adapte oldum, ölçüsüz zevkli. Yalnızca ‘steps’ten ibaret olan basketbol bilgim günden güne artıyor. İnşallah tüm konsepte hakim olacağım yakında. İki haftada ittir kaktır play-offu öğrendim. Bir de ikinci yarıda bizim grubun potasının bölgesi değişiyor, Caner Erdeniz basket atınca çok net göremiyorum ancak gözüm maçı sunan o kişinin yanında. Melodili melodili kuruyor cümleleri çok tatlı, bir de ne havalı söylüyor isimleri ayol, taktire şayan. Kimbilir tahminen bir gün birlikte sunarız. Maç da sunulmaz lakin neyse işte, sonuçta çok zevkli. 
Daha çok taraftar olmalı bence bir de. Ayıp oluyor sevgili Galatasaraylılar. Yalnızca futboldan mı ibaret yani bu klüp? Evlatlar kendi başlarına oynuyorlar her maçı görüyorum ben. 
Ben ekip tutmuyorum bu arada. Ne bileyim yıllardır o denli alıştım. Evet garip tahminen ancak beni de bu türlü kabul edin işte. Çok konuştuğum üzere çok da yazıyorum namussuzum. Haydi gittim"
biçiminde tabir etti.

sX8QL_1559290219_0182.jpg

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt