Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müge Zeren -Gonca Gül

Müge Zeren -Gonca Gül
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Müge Zeren Gonca Gül müge zeren kalça gonca oyunları Müge Zeren Gonca Gül Ben gonca güldüm senin eline düştüm kopardın yapraklarımı kırdın gönül dalımı Bu katlanma oyununa katlandım her pahasına Kör oldum dilsiz oldum anladım herşey boşa Bu dayanma oyununa katlandım her pahasına Âmâ oldum dilsiz oldum anladım herşey boş yere Bu yürek parçalayıcı oyun beni daima yeniyor Bu bitirim hayat bana hiç acımıyor Gönül sızısı çaresi bulunmuyor Yaşatarak öldürüyor Bu hazin oyun beni defalarca yeniyor Bu bitirim hayat bana hiç acımıyor Gönül sızısı çaresi bulunmuyor Yaşatarak öldürüyor Ben gonca güldüm kurutup öldürdün Kıydın her gözyaşıma sardın dikenli dala Bu sabır oyununa katlandım her pahasına Kör oldum dilsiz oldum anladım herşey boşuna Bu dayanıklılık oyununa katlandım her pahasına Kör oldum dilsiz oldum anladım herşey nafile Bu dokunaklı oyun beni daima yeniyor Bu bitirim yaşam bana hiç acımıyor Gönül sızısı çaresi bulunmuyor Yaşatarak öldürüyor Bu hazin oyun beni her zaman yeniyor Bu bitirim yaşam bana hiç acımıyor Gönül sızısı çaresi bulunmuyor Yaşatarak öldürüyor​  

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt