Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muhabbet Bağına Şarkı Sozu

Muhabbet Bağına Şarkı Sozu
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Muhabbet Bağına Şarkı Sozleri

Muhabbet Bağına Sozleri

Muhabbet bağına girdim bu gece
Acılmış gulleri derdim bu gece
Vuslatın cağına erdim bu gece
Muhabbet doyulmaz bir pınar imiş
Ararım, ararım, ararım seni her yerde
Sorarım ıssız gecelerde sevgilim nerde

Acılmış bahtımın gonca gulleri
Gonul bağında oter bulbulleri
Aşkıma sarayım hep gonulleri
Muhabbet doyulmaz bir pınar imiş
Ararım, ararım, ararım seni her yerde
Sorarım ıssız gecelerde sevgilim nerde

Similar threads

Gecenin Matemini Şarkı Sozleri Gecenin matemini Aşkıma ortup sarayım Gittin artık, Seni ben nerde bulup Yalvarayım? Şimdi ben tıpkı şifasız, Kanayan bir yarayım Gittin artık, Seni ben nerde bulup Yalvarayım?
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Yasemin Yıldız Yıldızlara Sordum Seni Şarkı Sozleri Her gece duşundumm seni sabaha kadar Olene dek seveceğim mahşere kadar Guneş gibi yaktın beni kalbime girdin her zaman icimdesin sen aşkım sevgilim Yıldızlara sordum seni sevgilim nerde Dediler ki yar aşkından donmuş deliye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Yunus Emre 'den Şiirler Bu konu; yunus emre şiirleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, edebiyatımızın manâlı isimlerindne büyük halk müziği ozanı Yunus Emre 'den derlediğimiz birbirinden hoş şiirlerile bu sayfamızda sizlerleyiz 1549098701 1549098701...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
378
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt