Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muhabbet Kuşlarının Ciftleşmesi İcin Ne Yapmalı

Muhabbet Kuşlarının Ciftleşmesi İcin Ne Yapmalı
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Muhabbet Kuşlarının Ciftleşmesi
Muhabbet Kuşlarının Ciftleşmesi İcin Ne Yapılmalı

Muhabbet kuşları eş kabullenmede oldukca secicidir Ciftler birbirlerini benimsediklerinde ciftleşmek icin uygun zamanı beklerler Kuşlarda seksuel istek guneş ışığıyla uyarıldığından doğru zaman baharın gelmesiyle başlar

Pet shoplarda, muhabbet kuşları icin uygun olculerde hazırlanmış yuvalar bulmak mumkun Dilerseniz, 25 santim yuksekliğinde, 15 santim derinliğinde ve 15 santim genişliğinde bir yuvayı kendiniz de kontrplaktan yapabilirsiniz Yuvaların arka kısmında, yavruları kontrol edebilmek icin dışarı doğru acılan bir kapı ve on kısmında anne ve babanın girebilmesi icin bir delik bulunmalı Giriş deliğinin birkac santim altına, kuşcuların konarga adını verdiği kısa tuneği yerleştirmeyi unutmayın Dişi kuş, yuvalığa uctuğu zaman, giriş deliğinin kenarına değil, konargaya konacaktır Ayrıca dişinin yuva yapabilmesi icin arka kısıma bir oyuk yapmanız yuvanın duzgun durmasını sağlayacaktır

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt