Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muhabbet Kuşlarının Çiftleşmesi İçin Ne Yapmalı

Muhabbet Kuşlarının Çiftleşmesi İçin Ne Yapmalı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Muhabbet Kuşlarının Çiftleşmesi
Muhabbet Kuşlarının Çiftleşmesi İçin Ne Yapılmalı

Muhabbet kuşları eş kabullenmede epeyce seçicidir Çiftler birbirlerini benimsediklerinde çiftleşmek için uygun zamanı beklerler Kuşlarda seksüel istek güneş ışığıyla uyarıldığından doğru vakit baharın gelmesiyle başlar

Pet shoplarda, muhabbet kuşları için yerinde ölçülerde hazırlanmış yuvalar bulmak muhtemel Dilerseniz, 25 santim yüksekliğinde, 15 santim derinliğinde ve 15 santim genişliğinde bir yuvayı kendiniz de kontrplaktan yapabilirsiniz Yuvaların arkadaki kısmında, yavruları kontrol edebilmek için dışarı doğru açılan bir kapı ve ön kısmında anne ve babanın girebilmesi için bir delik bulunmalı Antre deliğinin birkaç santim altına, kuşçuların konarga adını verdiği kısa tüneği yerleştirmeyi unutmayın Dişi kuş, yuvalığa uçtuğu süre, giriş deliğinin kenarına değil, konargaya konacaktır Ayrıca dişinin yuva yapabilmesi için arkadaki kısıma bir oyuk yapmanız yuvanın sürükleyici durmasını sağlayacaktır *

Similar threads

Muhabbet Kuşlarının Çiftleşmeye hazırlanmış oldukları nasıl anlaşılabilir Muhabbet Kuşlarının çiftleşmesi için doğru süre nedir Muhabbet kuşları benzeyen kabullenmede epeyce seçicidir Çiftler birbirlerini benimsediklerinde çiftleşmek için uygun zamanı beklerler Kuşlarda seksüel açlık güneş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Muhabbet Kuşlarının Ciftleşmesi Muhabbet Kuşlarının Ciftleşmesi İcin Ne Yapılmalı Muhabbet kuşları eş kabullenmede oldukca secicidir Ciftler birbirlerini benimsediklerinde ciftleşmek icin uygun zamanı beklerler Kuşlarda seksuel istek guneş ışığıyla uyarıldığından doğru zaman baharın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Muhabbet Kuşlarının Çiftleşme Zamanını Nasıl Anlaşılır Muhabbet kuşları biz halk tarafından epeyce takdire değer ve evde beslenilen bir kuş türü cinsidir Muhabbet kuşları yumurtlayacakları süre normalden daha artı kalsiyum tüketirler Eğer kafese asılı bir yuvalık varsa dişi muhabbet kuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Muhabbet Kuşlarının Rahat Çiftleşmesi İçin Nasıl Bir Etraf Olmalı Muhabbet Kuşlarında Çiftleşme Üreticiler kuşlarını üretime hazırlarken onları salmalarda tutarlar, salmalarda barınan muhabbet kuşlarının uçma imkânları vardır Uçma imkânına sahip olan kuşlar da kafeste bakılanlara tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
MUHABBETKUŞUNUN YUVASI NASIL OLMALI? Pet shoplarda, muhabbet kuşları için uygun ölçülerde hazır yuvalar bulmak olası Dilerseniz, 25 santim yüksekliğinde, 15 santim derinliğinde ve 15 santim genişliğinde bir yuvayı kendiniz de kontraplaktan yapabilirsiniz Yuvaların arka kısmında, yavruları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,474Konular
981,227Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt