Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muhabbet Kuşu İsimleri

Muhabbet Kuşu İsimleri
0
275

hackturkiye

FD Üye
Etkileşim
45
F-D Coin
143
Merhaba değerli hayvan sever dostlarım, birçok kişinin ilk sahiplendiği evcil hayvanlar listesinde Muhabbet Kuşları vardır.

Benim ilk muhabbet kuşum 20 yıl önce olmuştu, isimlerini hatırlıyorum dersem yalan olur. Şimdi beslemiş olduğum jumbo muhabbet kuşum var, fotoğraf ve videosunu da site içerisinde paylaştım, bakabilirsiniz :)

Kendi muhabbet kuşumun ismi Cafer, Bizimkiler dizisinde Cafer rolünü oynayan Ercan Yazgan'ı (Allah rahmet etsin) severdim. Cafer güzel bir karakterdi ve benimde tüm muhabbet kuşlarımın ismi Cafer oldu. Sizin muhabbet kuşunuz var ismi nedir? Eğer yoksa geçmişte olan kuşunuzun ismi neydi? Eğer olsaydı ismini ne koyardınız? :)

Hadi başlayalım o zaman Muhabbet Kuşu İsimleri yazmaya...

Similar threads

Muhabbet kuşları hastalık, stres ve davranış bozuklukları gibi birçok nedenden tüy dökülmesi yaşayabilir. Tüy dökülmesinin önlenebilmesi için öncelikle tüy dökülmesinin nedeni bulunmalı, bu neden doğrultusunda veteriner hekim ile görüşme yaparak uygun tedaviye başlanmalıdır. Belirtmek isteriz ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
606
Bilimsel adı Melopsittacus undulatus olan muhabbet kuşları papağan türüne bağlı evcil bir kuş türü olarak bilinmektedir. Melopsittacus cinsinin içerisinde yer alan tek tür olan muhabbet kuşlarının ana vatanı ise Avustralya Kıtası'dır. Diğer kuş türlerine göre daha küçük olan muhabbet kuşları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bakımı en kolay ve en çok tercih edilen kuş türlerinden biri muhabbet kuşudur. Oldukça sevecen ve akıllı olan bu kuşlar, evde besleme için uygundur. Kafeste beslenecek bir kuş türü düşünüldüğünde ilk akla gene bu tür, oyuncu ve konuşkandır. Sosyalliği ve eğlenmeyi seven muhabbet kuşları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Muhabbet kuşları güzel görüntüleri ve çıkardıkları seslerden dolayı dünyada en çok tercih edilen evcil hayvanlar arasında yer alıyor. Ayrıca muhabbet kuşlarının adından da anlaşılacağı gibi konuşabilme özelliği bulunuyor. Fakat tabiki bu özellik insanlar gibi cümleler kurmak değil bunun yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Muhabbet kuşu nasıl konuşturulur? Muhabbet kuşları çevresinde gördükleri hareketleri veya duydukları sesleri taklit edebilme özelliğine sahiptirler. Erkek bir muhabbet kuşunun konuşma olasılığı dişiye göre daha yüksektir. Peki, muhabbet kuşu nasıl konuşturulur? Birçok kişinin evinde beslediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,316Kullanıcılar
dehadehaSon üye
Üst Alt