Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muharrem Ayında Okunacak Dua

Muharrem Ayında Okunacak Dua
0
198

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

Hamd,alemlerin Rabbi olan Allah'a mahsusuturSalatu SelamdaPeygamber Efendimize,ehli beytineve bütün ashabına olsun

Ey Rabbim, sen Ebedî, Ezelî, Hayy, Kerîm, Hannân, Mennânsın

Bu aelen, yeni bir yıldır

Ya Rabbi, kovulmuş şeytanın şerrinden bu yıl muhafaza olmayı istiyorum

Ve içimde,bana kötülüğü emreden nefsimle mücadelemde senden yardım diliyorum

Beni sana yaklaştıracak meşguliyetleri bana nasip etEy Celal ve İkram sahibi RabbimRahmetinle Ey Merhametlilerin en Merhametlisi

Efendimiz Muhammedsallâllâhu aleyhi ve sellem'e, onun âline, ashabına ve bütün ehli beytine salât olsun

Nihat Hatipoğlu

Similar threads

Nihat Hatipoğlu muharrem ayında okunan dua muharrem ayında hangi dua okunur Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Hamd,alemlerin Rabbi olan Allah'a mahsusuturSalatu SelamdaPeygamber Efendimize,ehli beytineve bütün ashabına olsun Ey Rabbim, sen Ebedî, Ezelî, Hayy, Kerîm, Hannân, Mennânsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Nihat Hatipoğlu muharrem ayında okunan dua muharrem ayında hangi dua okunur Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Hamd,alemlerin Rabbi olan Allah'a mahsusuturSalatu SelamdaPeygamber Efendimize,ehli beytineve butun ashabına olsun Ey Rabbim, sen Ebedi, Ezeli, Hayy, Kerim, Hannan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Muharrem ayının öncesinde kim aşağıdaki duayı üç kere okursa ona büyük hayırlar nasip edilmiştir Bismillahirrahmanirrahim Elhamdülillahi rabbil alemin,vessalatü vesselamü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmainellahümme entelebediyyül kadimü,el hayyülkerimü,el...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Muharrem Ayının Onuncu Günü Okunması tavsiye edilen dua aşağıdaki gibidirMuharrem ayının onuncu gününde şu dua okunmalıdır: Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin Vessalatü vesselamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain Allahümme entel ebediyyül kadimül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Muharrem ayının oncesinde kim aşağıdaki duayı uc defa okursa ona buyuk hayırlar nasip edilmiştir Bismillahirrahmanirrahim Elhamdulillahi rabbil alemin,vessalatu vesselamu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmainellahumme entelebediyyul kadimu,el hayyulkerimu,el...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt