Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muharrem İnce, Destek Verecekleri Adayı Açıkladı

Muharrem İnce, Destek Verecekleri Adayı Açıkladı
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-0ad01324747a67634500cd3f248b309fbadd0e5d.jpg

Memleket Partisi önderi Muharrem İnce, 'Muharrem İnce: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tıpta yeteri kadar oy alamamaları durumunda ikinci cinste Millet İttifakı'na dayanak vereceğiz' dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci çeşitte yeteri kadar oy alamamaları durumunda Millet İttifakı'na dayanak vereceklerini açıkladı.

Bursa'da konuşan İnce, şu sözleri kullandı:'Parlamenter sistem, eski sistemde oy bölmesi olurdu ancak biz bu seçime başkanlık sistemiyle gireceğiz. Başkanlık sisteminde oy bölmesi diye bir şey olmaz ki. Birinci turda Erdoğan alıyorsa yapılacak bir şey yok, alıyor zati.

Alamıyorsa kanun zati o denli diyor, kim birinci ikinci ise seçime onlar girebilir. Biz diyelim birinci ikinci olamadık, üçüncü beşinci olduk diyelim. Birisi Erdoğan, öbürü kimse onu destekleyeceğiz. Bu kadar kolay, neden bölücü oluyormuşuz.

O vakit ben muhalefete sesleniyorum, ben size Memleket Partisi ismine kelam veriyorum. Biz olamazsak birinci ya da ikinci, siz olursanız, ben kelam veriyorum destekleyeceğiz sizi. Pekala siz kelam veriyor musunuz, beni destekleyecek misiniz?'

Similar threads

Memleket Partisi başkanı Muharrem İnce, muhalefetin altılı masa olarak nitelendirilen ittifak teşebbüsünden bir uzlaşı çıkacağını düşünmediğini söyledi. HaberTürk canlı yayınına konuk olan Muharrem İnce, güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması yürüten CHP, ÂLÂ Parti, Saadet Partisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Memleket Hareketi'nin kurucusu Muharrem İnce, CHP'nin oylarını böleceği tenkitlerine karşılık verdi. İnce ayrıyeten, "CHP oylarımı bölmezse gelecek seçimde iktidarım" tabirini kullandı. Memleket Hareketi'nin kurucusu Muharrem İnce, kendisine yöneltilen tenkitlerle ilgili olarak Hürriyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP’nin erken seçim istediğini fakat kendi kurultayını ertelediğini ifade ederek, “Muhalefet erken seçim istiyor ama kendisindeki seçimi erteliyor. Ya böyle kafa olur mu? İktidara diyorsun gel erken seçim yapalım sonra kurultayı 1 yıl erteliyorsun”...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce, partisinin yol haritasını açıkladı. İnce, "Biz, ne Cumhur ne Millet tek yol Memleket diyeceğiz" diye konuştu. CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, partisinin merkez binasının açılışında dikkat çeken tabirler kullandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ordu’da oturduğu okey masasında kaybedince “Kumarda kaybeden siyasette kazanır” dedi. Muharrem İnce, Ordu’da partisinin İl Başkanlığı ile Altınordu İlçe Başkanlığı binasının açılış programına katıldı. İnce, burada yaptığı konuşmada terörün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt