Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muharrem İnce: 'Millet İttifakı'nın Abdullah Gül Üzerinde Anlaşacağını Duyuyorum'

Muharrem İnce: 'Millet İttifakı'nın Abdullah Gül Üzerinde Anlaşacağını Duyuyorum'
0
23

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-e03b4dd2c4476d16bcbadb1b7f51da0990b9bc2d.jpg

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı ile ilgili 'Adaylık için Abdullah Gül üzerinde anlaşacaklarını duyuyorum' dedi.

Haber Global'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce, Abdullah Gül ile ilgili bir soruya 'Millet İttifakı'nı birleştirirDaha önce Kemal Bey'in adayıydı zaten. Benim olduğum seçimde Kemal Bey'in adayıydı. Meral Hanım ve ben bastırdığımız için vazgeçtiler o projeden. Yoksa adayları Sayın Gül'dü. Ben anlaşacaklarını düşünüyorum Sayın Gül üzerinde. Bekliyorum, yorumda bulunmak istemiyorum.' dedi.

İnce, 'Bilgiye dayalı mı konuşuyorsunuz?' diye soran gazetecilere 'Ben öyle duyuyorum. Konuştuklarını duyuyorum' yanıtını verdi.

İnce'nin açıklamalarının tamamı ????

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt