Habertürk'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı Özel programına konuk olan Muharrem İnce çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Muharrem İnce'den bomba itiraf: Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmeyi düşündüm
TEZİMDEN VAZGEÇMİŞ DEĞİLİM!
''2020'de aday olacak mısınız?'' sorusu üzerine İnce, ''Delegeler seçilmeden, bunu söylemem hakikat olmaz. Lakin ben tezimden vazgeçmiş falan değilim.'' dedi.
GENEL LİDER SIFIR MORALLE KAMPANYAYA BAŞLATIYOR!
Tekrar söylüyorum CHP'nin Genel Lideri, Cumhurbaşkanı adayı olmalıdır. Öbür birinin aday olması yürümüyor. Bunu denedik bir kez. Sayın Genel Lider aday olmadı, aday ben oldum işler yürümedi. Bir kez Genel Lider sıfır moralle seni kampanyaya başlatıyor. Seni destekleyen milletvekillerinin hepsinin çiziyor üstünü, senin kolunu kanadını kırıyor.
YANIMDAKİ ARKADAŞLARIN HEPSİNİ HARCADILAR
'Gel artık Cumhurbaşkanı adayı ol' diyorlar. Çıkıyorsun, olmasan 'şımarık çocuk' derler. Olsan, arkadaşların harcanmış, gitmiş. Sıfır moralle başlıyorsun, olmuyor. Milletvekilleri listesi açıklanınca, benim yanımdaki arkadaşların hepsini harcadılar.
ZONGULDAK MİTİNGİNDE ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNDÜM!
Zonguldak mitinginde hastayım dedim, gerçek değildi. Çekilmeyi düşündüm. Zira Bartın milletvekilini listeye koymamışlardı ben de Bartın milletvekilini Zonguldak mitinginde gidin oralarda uğraşın diye yollamıştım. O denli güç durumda kaldım ki, takımını satmış adam üzere oldum.'' dedi.