Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muharrem İnce'den Demirtaş'a ziyaret

Muharrem İnce'den Demirtaş'a ziyaret
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Muharrem İnce, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Yuksek Guvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda ziyaret etti
h 4CEZAEVİNE GİTTİ CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gurkan, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'nın aralarında bulunduğu partililer ve eski bakanlardan Abdullatif Şener'le yemek yedi
imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f61158bff
imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f6119b14f
h 41 SAAT GORUŞTUKMeric Nehri kıyısındaki bir bağ evinde yenilen yemek sırasında gazetecilerin isteği uzerine kısa bir acıklama yapmak icin ayrılan İnce, bahcede bulunan bir topa da vurdu
imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f611dc566
Gazetecilerin sorusu uzerine Demirtaş ile cezaevindeki goruşmesinin yaklaşık 1 saat surduğunu soyleyen İnce, goruşmeye ilişkin acıklamasını duzenleneceği mitingde soyleyeceğini kaydetti
h 4ADAY OLAN HERKESLE GORUŞMEK İSTİYORUMİnce, şunları soyledi:
Sayın Karamollaoğlu ile goruştum, Sayın Akşener ile goruştum, Sayın Demirtaş ile goruştum Aday olan herkesle goruşmek istiyorum, başarılar diliyorum Dun gece Sayın Erdoğan'ın makamından aradılar, bugun icin bir saat soylediler ama Edirne mitingi nedeniyle gercekleşmedi bu goruşme Sanırım yarın goruşeceğiz
imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f6122ef0a

imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f61277675

imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f612c4ebf

imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f6130db6c

imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f613515a8

imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f613856ba

imagesmuharremincedendemirtasaziyaret5af2f613bfc19

858,497Konular
982,560Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt