Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muhasebenin böylesi

Muhasebenin böylesi
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Muhasebenin böylesi Dün tekrar sensizdim Sensizliğin muhasebesini yaptım içimde Ama yoktun sevdiğim Ne 7A'da ne de 7B'de Saydım, ölçtüm, tarttım, biçtim Envanterini çıkardım gidişinin Borçlusu muydum, alacaklısı mıydım? Bilemedim, sensizliğin Faz safha maliyetini çıkardım gidişinin Fakat yükleyemedim daha ayrılığı gönlüme Sebebi yoktu, anlamı yoktu hiçbir şeyin Dağıtım anahtarı yoktu Bölüm maliyeti yok Genel imal giderleri yok Yevmiye kayıtları yok Sensizliğin hesap ismi değil Bu tescil daha kapanmaz gülüm Yok, KDV tahakkuku Değil, genel imal giderleri Yok, işte bilânçoda sevdamın yeri Maliyet dönemi sonundayım gülüm Elimde geçmiş yılın bilânçosu Dağıtamadığım sermayem Sermayem sendin gülüm Ardında dönüp duran varlık ise ben Bundan Böyle konusu kalmadı karşılıkların Tasfiye ile uçup dışarı giden umutların Bilirim sevdamın anlamı kalmadı sende Ve geçmiş sene karlarının Tasfiye oldum Yıkık Dökük oldum Talan oldum Gelir tablosunda zarar oldum Sana Allah'tan tek dileğim Safha maliyetin gider dağıtım tablosuna dönesin tebesircom  

858,496Konular
981,802Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt