mühendis olacakların dikkatine Yahu sen inşaat mühendisiydin di mi? Evet?? Baksana bu bina yıkılır mı? Ne bileyim ben, bisürü testi var bu işin pek karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler! Ne biçim mühendissin lan sen? 2 Bölüm ne? Alet mühendisliği Kaç tane kız var lan sizde ?? 3 Ne çıkacan mezun olunca? Gemi inşaat muhendisi Ha, kaptan felan yani Yok ebe olacaz 4 Mesleğin ne evladım? Kimya muhendisiyim amca Sabun, şampuan felan Yok amca pek değil; daha bi kuvvet 5 Abi senin birim bilgisayardı di mi? Evet? Ya 6 haneli icq numarası nası aliyoruz? Öğretmişlerdir size (emrindeki tabi okulda ders var ICQ101 diye) Ama, öğretmediler, bilmiyorum 6 Ne mühendisisin? Endüstri mühendisi Ne endüstrisi? 7 Kazıbilim bölümünde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? Evet Size hacker'lik yapmayı öğretiyorlar mı, böyle bir ders var mı? Lan, siz de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mı? ?! 8 Abi nerde okuyodun sen? Alet mühendisliği 4 yıllık mı? 9 Ne mühendisisin? Bilgisayar Bu bilgisayarlar nasıl çalışıyorlar kuzum? İçlerinde elektronik devreler var, ikili mantığa kadar ??! Boşver, sen tak fişi çalışır onlar 10 Ne mühendisisin? Bilgisayar Yav bizim oglana şöyle iyi bişey, oyunlu falan, toplasak kaça çıkar? 11 Bilgisayar mühendisliğini kazandığına tarafından fazla zeki olmalısın Değil ya o kadar değil Salak mısın yani? 12 Emre aslanım sen cihaz mühendisiydin de mi? Evet mahmut amca Vallahi tebrik ederim seni ya bu vesileyle bizim şofben bozuldu, müsait olduun bi zaman diyodum 13 Yavrum inşaat mhendisi mi olacaksın sen? Evet teyzecim Ayy canim benim peki meslek miş bulabilecek misin çıkınca, master yapacak mısın? master yapmadan da bir amaç değil bundan böyle Mühendis kaynıyor ortalık Saol ya Bunları hatırlattın ya huzura kavuştum derhal Bozmasaydın ya şu güzel ortamı, daha iyi olmaz mıydı? 14 Ne iş yaparsın sen? Haberleme mühendisi Yaw bu nokialarda radarın yeri saptama ediliyo mu Nasıl oluyo o ? Benim bu telefona nerden müzik yüklenir ? Sen acilen telefon felan yapabiliyon mu bana da yap Bu uydu kanallar şifresiz felan nasıl izleniyo onun bi aleti varmış, var mı sende 15 Senin okuduğun bölüm ne yienim? Kalıtımsal mühendislii diyorlar teyzecim Vah vah tıp fakültesi tutturamadn mı yavrum, böyle genetik mühendisi olucan? Kandan cerahatten pek hoşlanmam 16 Hmm yazılım mühendisliği nasıl oluyor o? Bilgisayar yazılımı üzerine Yazı mı yazyorsun yani bilgisayarda? Evet yazı yazıyorum bilgisayarda (la havle) 17 Ahmet makina mühendisliği güç muydu? Tabi olum termo, mukavemet, akışkanlar bunları geçene kadar arkamdaki kıllar ağardı Helal olsun valla ya benim evdeki musluğa bi bakıverse lan, damlatıyo kaç gündür o da değişken sonuçta he ne dersin? Allah belanı versin derim diğer bişey demem 18 Sen şimdi ne okuyodun? Bilgisayar mühendisliği Evladım gereksiz yere okuyosunuz siz, şimdiki çocukların tümü bilgisayar kurdu, bizim oğlan tüm gün internet cafede Tabii amca, anlıyorum 19 Işçilerin yeni girmiş makine mühendisi hakkındaki yorumları: Bak örneğin şu yeni giren mühendis var ya hee CNC'nin Ssinden bile anlamıyo CNC'de Svar mı ama lan? Neyse işte anlamıyooo 20 Ne okuyorsun sen? Peyzaj mimarlığı Ne yapar o? Doğal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini yerine getirmek için incelemeler ve planlar yapar Kentlerdeki parkların, bahçelerin, tarım alanlarının ve yolların Ha yani bahçıvan olucan! !!!!!!!!!!!