Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mühendisin aşkı

mühendisin aşkı
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
mühendisin aşkı meleklerim mühendisn aşkını dinleyin böyle aşk kimin başına gelsin ne dost nede düşmanmuhendisinaski5c562fdb4ec36gifalt :deli: :deli: :deli:muhendisinaski5c562fdb4ec36gifalt :deli: :deli: :deli: Gel gidelim buralardan sevgilim, Kaçalım bu kapitalist rejimin faşist insanlarından, Nereye gideceğimiz kayda değer değil; Verelim kendimizi liberal dağlara, Yada gidelim realist bir yere ne fark eder, Yeter ama komünist olmasın o yerde Sen benim için e^x sin; Ne türevin var ne de integralin, Benim için k sayısı değin sabit, Hipotenüs dek büyüksün Senin mutlak değerin değil gözümde, Çünkü sen hep pozitifsin Sen eğilim ben ise gerilim Aradakileri boşverelim Mesela silelim dirençleri, Değil edelim empedansları, Depolayalım aşkımızı kondansatörlere, Gönüllerimizi bağlayalım bakır tellerle Selenoid saçlı yarim, LED LED bakan gözlerine doyamam Kirpiklerin diyot diyot, Kaşların opamp gibi, Ben senden ayrılamam sevgilim Sensiz geçen günlerim sülfürik asit gibi acı, Karbon kadar kara, Sevgilim gel benimle ne olur; Açma sineme yeniden yara Gel benim primer sargım, Ben senin sekonderin olmaya da razıyım, Aramızda mesafe olsa da; Ben sana uzaktan da aşığım Artık gelmezsen benimle sevgilim; Olumsuz olacaksın hayatımda, Sileceğim p sayısını matematikten, Türevde almayacağım integral de, Komünist olacağım sana inat, Patlatacağım bütün ledleri, kondansatörleri, Bağlayacağım dirençleri devrelere, Sileceğim diyotları opampları, Ne cereyan olacağım ne gerilim; Yinede SENİ SEVECEĞİM  

858,496Konular
982,325Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt