Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

-muhtemel mü? -aşık olmam mı? .. seviyorum..

-muhtemel mü? -aşık olmam mı? .. seviyorum..
0
249

Similar threads

Daha önce de konu açmıştım 2 yıllık sevgilimden başkasıyla çıkıyor diye Bugün twitterinin şifresini kırıp neler yaptıklarına baktım İçim dayanamadı yaptım Gerçekten yapmamın bir sebebi var Eski çıktığım kız buna mesaj atmıştı Ne mesaj attığını öğrenmek için bunu yaptım Şayet zorlarsam kızın ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
anadolu lisesinde lise 2 diye duyduğum çok güzel bir kız var kızın daha adını bile duymadım lise 1 li olmam bi problem yaratır mı ikincisi kızı tek yakalayıp yanında gitsem ona aşık olduğumu söylesem yerli olurmu (daha adını bile bilmiyorum) sakın onun dost ortamına gir falan demeyin hayatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Akadaşlar ben bi kızla cıkmaya başladım birincil başta aşıgım sandım zamanla aşık olmadıgımı anladım ben kızı seviyorum ama aşık degilim ne yapmam gerekiyor kızı üzmeden bunu ona nasıl söyleyebilirim yardıım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar bir kızı seviyorum ama o beni sevmiyor onu delilercesine seviyorum fakat ben ne kadar sevgimi artırırsam artırayım o benden korku ediyor çok vefalı biriyim fazla hoş ahlaklı biriyim dersler iyi alıcı dersen çirkin biri değilim bende ne sorun var ama eğer peşine takılırsam beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Merhaba Arkadaşlar, Ilk Olarak yaşımız 17 ikimizinde Ben okuldan bir kızı fazla seviyorum ve onu sevdiğimi 4 aydır biliyor ve 4 aydır bir takım tenefüslerde buluşuyoruzAma son 3 haftadır her öğlen arası buluşuyoruzKız benden hoşlanıyor lakin aşık değilArada kendimi aşık gibi hissediyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt