Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muhteşem Kış Detoksu

Muhteşem Kış Detoksu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Muhteşem Kış Detoksu Tarifi İçin Malzemeler

*1 litre su
*1015 adet taze nane yaprağı
*1 adet limon
*1 adet salatalık

Muhteşem Kış Detoksu Tarifi Yapılışı Malum kış geldi, metabolizma kısmen yavaşladı ve kilo almaya meyilli hale geldik Hareketsizlik de işin içine girince detoksa ihtiyacımız olduğunu hissettim Aslında tarifini vereceğim detoks çayı her mevsim yapılabilir çünkü yağ yakma özelliği dışında vücuda bir çok faydası var hatta ben bu çay ve egzersiz sayesinde 27 kilo verdim
Salatalık ve limon dilimlenir Nane yapraklarıyla beraber suya eklenir Suyumuz dolapta ya da oda sıcaklığında 1 gece bekler Bu sayede tüm faydası suya geçecek Ertesi gün yemeklerden yarım saat önce ve her aç hissettiğimizde 1 bardak içilir Sağlıklı günler

Similar threads

Yaz yaklaşıyor yaklaşıyor dedik ve yazın içerisinde kendimizi bulduk Vücutlarımızı hem dinç kılmak, ayrıca de toksinlerden arındırmak için 10 kolay detoks tarifini sizler için araştırdık Öbür bambaşka faydaları olan meyvelerin ve sebzelerin bulunduğu bu detoks suları oldukça leziz ve sağlıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Yaz Detoksu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet salatalık *1 adet limon *1 adet çubuk tarçın *Birkaç tane karanfil *İsteğe bağlı nane *1 litre su Yaz Detoksu Tarifi Yapılışı Salatalık, limon ve nane iyice yıkanır Salatalık kabuğu soyulmadan doğranır Limon ve nane de doğranıp suya eklenir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Çilek Detoksu Ve Faydası Tarifi İçin Malzemeler *1011 adet çilek *1 küçük limon suyu *1 adet yeşil elma *Bir kaç dal nane yaprağı *1 litre su Çilek Detoksu Ve Faydası Tarifi Yapılışı Hayırlı günler Bu detoks vücuttaki toksinleri atıyor, serinletiyor, Aynı zamanda günlük su ve mineral...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Yeşil Çaylı Süt Detoksu (1 Günde 1 Kilo) Tarifi İçin Malzemeler *1 5 litre yarım yağlı süt *2 yemek kaşığı yeşil çay Yeşil Çaylı Süt Detoksu (1 Günde 1 Kilo) Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar size deneyip memnun kaldığım bu detoksu önermek istiyorum, bu ikinci yapışım uygulaması gayet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Ödem Attırıcı Kilo Verdirici Zayıflama Detoksu Tarifi İçin Malzemeler *1 bardak su *1 adet limon *1 çay kaşığı elma sirkesi *1 çay kaşığı karbonat Ödem Attırıcı Kilo Verdirici Zayıflama Detoksu Tarifi Yapılışı 1 bardak ılık suya yarım kesilmiş limon atalım içine 1 çay kaşığı karbonat ,1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt