Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muhteşem Yağ Yakan İçecek

Muhteşem Yağ Yakan İçecek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Muhteşem Yağ Yakan İçecek Tarifi İçin Malzemeler

*Maydanoz
*Sıcak su
*Limon

Muhteşem Yağ Yakan İçecek Tarifi Yapılışı Herkese yeniden merhaba
kilo verme sürecimde yardımcılarımı paylaşmaya devam ediyorum
Çoğu kez yakınlarınızdan duymuşsunuzdur sabahları kalktığında lahana suyu iç, limonlu su iç, ilik su iç diye cümleler
Aslında ben maydanoz ve limonu bir arada çok sevdiğimden böyle bir karışım yaptım Önceden var mıydı bilmiyorum ama çok iyi yağ yaktığını söyleyebilirim
Ben genelde geceleri acıktığımda 1 bardak bu karışımı içiyorum ve cidden iştahım kesiliyor
Ayrıca ben her o günde maydanoz yemeye özen gösteriyorum Örneğin sabah kahvaltıda peynirin yanında bol limonlu maydanoz yiyin tadı cidden damağınızda kalacaktır
Veya aklınızda çeşiti tarifler oluşturup bunu somut hale getirebilirsiniz örneğin maydanozlu makarna, maydanozlu yoğurt ( favorimdir)
Maydanozla lor peynirini ( yağsız) karıştırıp kahvaltıda yiyebilirsiniz Veya canınız çok mu tost çekti ?
İki dilim kepek ekmeğinin arasında domates maydanoz ve peynir koyup tost yapabilirsiniz
Çeşitlendirmeler sizin elinizde
Kendi damak tadınızı *en iyi siz bilirsiniz
Ama maydanozsuz olmaz
Neyse tarife geçelim,*suyumuzu ısıtalım ama çok kaynar olmayacak şekilde,*içerisine limon sıkıp 23 dakika bekletelim o halde,*sonra maydanoz ekleyip karıştıralım
İçelim*Unutmayın ne çok sıcak olacak ne çok soğuk olacak
Zaten içtiğinizde yağlarınızın gevşediğini hissediyorsanız o sıcaklık size uygun olandır
Yeni tariflerle tekrar burada olacağım
Takipte kalın

858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt