Müthiş Asır Dizisine Başbakandan Tepki ! Bu konu recep tayyip erdoğanın muhteşem asır tepkisi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Mükemmel Yüzyıl dizisi şüphesiz ancak bize birebir tarihi anlatmayan, içinde kurgular yer alan, senaryosu düş gücüne dayalı olarak yazılı bir dizi Pek çoğumuz bunun haberdar olarak, bu diziyi dizi olarak izliyoruz ama konu hakkında bilgisi olmayanlar veya yeni cins, diziyi birebir tarihmiş gibi izleyerek, ara sıra Osmanlı ve Kanuni Sultan Süleyman hakkında haksız yorumlarda bulunabiliyor Bu olaylara, geçtiğimiz gün basın açıklaması yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da karşı çıktı Ayrıntı şöyle; 1548631114 1548631114 muhtesemyuzyildizisinebasbakandantepki5c4e3c4db68famuhtesemyuzyildizisinebasbakandantepki5c4e3c4db68fa muhtesemyuzyildizisinebasbakandantepki5c4e3c4db68fa Başbakan Erdoğan, Kütahya Galibiyet Havalimanı başlangıç töreninde konuştu Söze dış politikadaki son duruma değinerek başladı; Gazze ve Suriye'de ne arıyorsunuz?diyenlere ecdadımızın gittiği her yere gitmek zorundayızyanıtı verdi Erdoğan, sözlerinin devamında Mükemmel Yüzyıladlı televizyon dizisini gaye aldı Yargıyı da göreve çağırdı FAKAT BUNLAR SANIYORUM ECDADIMIZI TELEVİZYON EKRANINDAKİ MÜKEMMEL YÜZYIL’DAKİ GİBİ ZANNEDİYORLAR BİZ BÖYLECE BİR KANUNİ BİLMİYORUZ O KANUNİ’NİN ÖMRÜ 30 YIL AT ÜSTÜNDE SEFERLERDE GEÇMİŞTİR BEN O DİZİLERİN YÖNETMENLERİNİ DE O TELEVİZYONUN SAHİPLERİNİ DE MİLLETİMİN HUZURUNDA KINIYORUM BU KONUDA İLGİLİLERİ UYARMAMIZA RAĞMEN YARGININ DA GEREKEN KARARI VERMESİNİ BEKLİYORUZ BU DEĞERLERLE OYNAYANLARA MİLLETÇE GEREKEN DERSİN HUKUK İÇİNDE VERİLMESİ GEREKİR kanalbhaber