Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muhteşem Yüzyıl Dizisinin Final Tarihi

Muhteşem Yüzyıl Dizisinin Final Tarihi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Müthiş Yüzyıl'in Final Tarihi Emin Oldu

Meryem Uzerli'nin Müthiş Yüzyıl dizisinden ayrılması nedeniyle yeni Hürrem Sultan rolünde Vahide Gördüm'ü izlemiştik son bölümdeMükemmel Asır Dizisinde yeni Hürrem Sultan Vahide Gördüm seyirciye sürpriz yapacakYeni Hürrem Sultan'ı Vahide Gördüm, kendini yeni sezona hazırlıyor

Harikulade Asır dizisi geçtiğimiz sezon önce Pargalı İbrahim Paşa'nın idamı arkasında Hatice Sultan ve Şah Sultan'ın Hürrem Sultan'a oyunları ile seyirciyi ekrana bağlamıştıHarikulade Asır dizisinin önümüzdeki yıl Mart ayında bitmesi planlanıyor dizi de Vahide Gördüm'ün yeni Hürrem Sultan olması hüsran yaşatmıştıVahide Gördüm, Harikulade Yüzyıl ’a hazırlanmak için tatile çıkmadı spora başladı kilo verdi farklı bir görünüme kavuştu

Yaklaşık 3 senedir aralıksız Müthiş Asır dizisinin final tarihininde belli olduğu açıklandıMüthiş Yüzyıl dizisi önümüzdeki Mart ayında izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor

ALT :wwwlarcomupluploadsmuhtesemyuzyil75207muhtesemyuzyil75207ALT *

858,506Konular
983,003Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt