Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muhteşem Yüzyıl hayranı olan Cardi B Hande Doğandemir'i hedef aldı!

Muhteşem Yüzyıl hayranı olan Cardi B Hande Doğandemir'i hedef aldı!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
muhtesem_yuzyil_hayrani_olan_cardi_b_hande_dogandemiri_hedef_aldi_1643617293_607.jpg

Geçtiğimiz gün bir programa konuk olan oyuncu Hande Doğandemir, dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B'nin kendisine kafayı taktığını söyledi.

Son olarak "Annemizi Saklarken" dizisinde Handan karakterini oynayan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, önceki gün Sarp Palaur ile Dayı Şov'a konuk oldu. Oyunculuk kariyeri ve yer aldığı projeler hakkında konuşan ünlü isim dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B'nin kendisine Twitter'da linç kampanyası başlattığını açıkladı.

5piV8_1643617033_3744.jpg

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinin sıkı fanı olan Cardi B'nin Muhteşem Yüzyıl: Kösem'i izledikten sonra kendisine öfkelendiğini söyleyen Doğandemir, "Cardi B, Muhteşem Yüzyıl Kösem hastası çıktı. Ben orada 'Kösem'i ortadan kaldıran 'Turhan Sultan'ı oynadım. Twitter'da küfür kıyamet, linç kampanyası başlattı bana. Ben de, 'Hayırdır Cardi'ciğim, ne oluyor ya?' dedim." şeklinde konuştu.

Inf4r_1643616997_4106.jpg

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt