iltasyazilim
FD Üye
Müthiş Asır Geyikleri Twitter
Harikulade yüzyıl her bölümü ile türkiyenin gündemi oluyor Dizinin dün akşam ve önceki bölümlerde hürrem sultanan yapılan kara büyünün siyah bir dumanla canlandırılması sosyal medyada büyük yer buldu
Lost dizisinin siyah duman ına benzetilen sahneler dizinin yeni transferi olarak adlandırıldı İşte harikulade yüzyıldaki kara duman twitter geyikleri:
Losttan ümidini kesen kara duman Müthiş Asır semalarında
Lostdan Harikulade Yüzyıla transfer olan Black Smokeun peşinde gözler Mr Ekoya çevrildi
Mükemmel Yüzyıl bu bölümde kadrosuna Lostdaki kara dumanıda alıp gücüne zorlama katmış
Lostda 6 sezon seyrettiğimiz black smoke, mükemmel yüzyıla transfer olmuş!
Muhteşem Asır Losta bağladı kara duman sardı Hürremi; previously on Tost
Muhteşem Yüzyılda Lost esintileri Black Smoke yardımcı oyuncu olarak katılmış diziye
Müthiş Asır da Lost dizisinin kara dumanını görür gibi oldum,yakında Jacobda diziye dahil olacak gibi
Müthiş Asırdiziyi Losta bağlamış Black Smokeolayına girmişler )
black smokeun losttan yıllar sonra harikulade yüzyılda iş bulmasına sevindim
muhteşem yüzyıl lostta bağlanacak gibime geliyor kate nerdesin?
LOSTtaki Black Smoke, Muhteşem Yüzyıla transfer olmuş anladığım kadarıyla
İşte Muhteşem Asır'ın yeni transferi: Kara Duman!
Muhtesem Asır Lost dizisine dönmeye başladıZira kara duman hurremin pesindeGerci Losttaki kara dumanın sesi vardıMuhtesemdeki sessiz) *
Harikulade yüzyıl her bölümü ile türkiyenin gündemi oluyor Dizinin dün akşam ve önceki bölümlerde hürrem sultanan yapılan kara büyünün siyah bir dumanla canlandırılması sosyal medyada büyük yer buldu
Lost dizisinin siyah duman ına benzetilen sahneler dizinin yeni transferi olarak adlandırıldı İşte harikulade yüzyıldaki kara duman twitter geyikleri:
Losttan ümidini kesen kara duman Müthiş Asır semalarında
Lostdan Harikulade Yüzyıla transfer olan Black Smokeun peşinde gözler Mr Ekoya çevrildi
Mükemmel Yüzyıl bu bölümde kadrosuna Lostdaki kara dumanıda alıp gücüne zorlama katmış
Lostda 6 sezon seyrettiğimiz black smoke, mükemmel yüzyıla transfer olmuş!
Muhteşem Asır Losta bağladı kara duman sardı Hürremi; previously on Tost
Muhteşem Yüzyılda Lost esintileri Black Smoke yardımcı oyuncu olarak katılmış diziye
Müthiş Asır da Lost dizisinin kara dumanını görür gibi oldum,yakında Jacobda diziye dahil olacak gibi
Müthiş Asırdiziyi Losta bağlamış Black Smokeolayına girmişler )
black smokeun losttan yıllar sonra harikulade yüzyılda iş bulmasına sevindim
muhteşem yüzyıl lostta bağlanacak gibime geliyor kate nerdesin?
LOSTtaki Black Smoke, Muhteşem Yüzyıla transfer olmuş anladığım kadarıyla
İşte Muhteşem Asır'ın yeni transferi: Kara Duman!
Muhtesem Asır Lost dizisine dönmeye başladıZira kara duman hurremin pesindeGerci Losttaki kara dumanın sesi vardıMuhtesemdeki sessiz) *