Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muhteşem Yüzyıl Yılında Ekranlara Veda Edecek!

Muhteşem Yüzyıl Yılında Ekranlara Veda Edecek!
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Müthiş Yüzyıl 2019 Yılında Ekranlara Veda Edecek! Bu konu Müthiş Asır Dizisinin bitip bitmeyeceği hakkında bilgilere yer vermektedir Ekranların reyting rekoru kıran dizilerin başında gelen isimlerden Harikulade Yüzyıl, son zamanlar da tarihimizi yanlış yansıtıyor kanısı ile yayından kaldırılacağı yolunda bir takım haberlere konu oldu Peki bu dek ilgi gören bir dizi aslında de yayından kaldırılacak mı? Dizinin sevenleri olduğu değin sevmeyeni de çoğunlukta Sanırım bu işin sonunda sevinen de üzülen de bir hayli olacak Şu Anda sizlere Müthiş Yüzyıl dizisinin akıbeti hakkında detay bilgileri sunuyorum 1549277647 1549277647 muhtesemyuzyil2019yilindaekranlaravedaedecek5c5819d47fe3dmuhtesemyuzyil2019yilindaekranlaravedaedecek5c5819d47fe3dmuhtesemyuzyil2019yilindaekranlaravedaedecek5c5819d47fe3d Mükemmel Asır’ın durumunun ne olacağını merak edenler için yaptığımız incelemeler sonucunda, Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Harikulade Yüzyıl dizisi ile ilgili hazırlamış olduğu kanun teklifini, AK Parti Grubu’na teslim etti ve katılmış olduğu bir televizyon programında Ocak ayında Meclis’te görüşmeye başlanılacağını düşündüğünün dile getirerek Muhteşem Asır’ın 2019 yılında kaldırılacağını söyledi “2019 yılında Mükemmel Asır yayından kalkacak diyen Saral, dizi hakkında şöyle bir tanımlama yaptı: “Bu dizinin zaten biteceği yönünde bilgiler geldi kulağımıza Başbakanımız bunu gündeme getirdi kanun teklifi vermedik Uzun zamandır bu bizim gündemimizdeydi Yani ben Başbakan söyledikten sonradan bu çalışmayı yapmadım Uzun zamandır bize gelen e postalar var Tercih bölgelerimize gittiğimizde ırk bize ‘Bu diziler yüzünden çocuklarımızı tarihini, atasını tanımıyor’ diyorlar Genç bir çocuk ‘Kanuni böyle miydi, Allah belasını versin’ diyor Buna inanıyor çocuk Bunları bize aileler söylüyor  

858,496Konular
982,344Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt