Harikulade Yüzyıl'da Kan Gövdeyi Götürecek Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi Meral Okay, dizinin gelecek sezununa dair ipuçları verdi TABLE align: leftTR TD TD TR TABLE Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi Meral Okay, NTV'de Mehmet Barlas'ın konuğu oldu Okay, dizinin en manâlı karakterlerinden Pargalı İbrahim Paşa'nın geniş biçimde tartışıldığı programda ikinci sezonun fazla iddialı olacağını söyledi PARGALI İDDİASI BENİ DE FAZLA ŞAŞIRTTI Okay, dizide Süleyman'ın kızkardeşi ile evli olan Pargalı İbrahim'in asıl eşinin Hatice Sultan olmadığı yönündeki iddiaları soran Barlas'a ilginç bir yanıt verdi Ben de fazla şaşırdım, hiç bilmiyordumdiyen Okay, öyküye çalışırken böyle bir bilgiye sahip olmadığını kaydetti Ben belgeleri kaynakları toplayıp çalıştığımda cümbür cemaat gibi Pargalı'nın Hatice Sultan'la evli olduğunu biliyordum Cümbür Cemaat böylece biliyor zatendiyen Okay, senaryonun harem ayağının kurgu olduğunu tekrarladı İKİNCİ SEZONDA KAN GÖVDEYİ GÖTÜRECEK! Okay dizinin senaryosunun tarihi gerçeklerle uyuşmadığı yönündeki eleştirelere Bundan tarih öğrenilmez, bu diziden tarih yaşanırdiyerek yanıtladı Öteki yanlamasına gelecek sezon dizide kanlı bir hikaye olacağını söyleyen Okay bakalım o süre ne diyeceklerdedi: Fakat önümüzdeki sezon hikayede benim kurgum yok Kardeşler taht için kavgaya girecek, fazla kanlı savaşlar yaşanacak Ona ne diyecekler merak ediyorum, bunlar benim kurgum yok çünkü 1548641894 1548641894 muhtesemyuzyildakangovdeyigoturecek5c4e666bebf40muhtesemyuzyildakangovdeyigoturecek5c4e666bebf40 http:kralmagazinaktifhabercomimagesnews116174