Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mühürledin ağzımı!..

Mühürledin ağzımı!..
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mühürledin ağzımı! Her harf, yakıp kâğıdı, tek tek dökülür yere; Eğer adını yazsam! Gözüne baksam; alev akar içime Sokulsam; tenim kavrulur nefesinden, kururum susamış incecik! Aaah, dokunsam yârime; su toplar parmaklarım! Saçının her bir teli ateşlenmiş fitildir, bilirim; Değdiğinde yüreğime yer(i)yerinden oynatır! Eriyen bir kırmızı mumla mühürledin ağzımı; Hapsoldu dilim! Mahpus oldum, içinde Sordular; kim o? Düşündüm; Ben kimim! Kimim ben? Kibrit yanar, tükenir; Yaktı, diye suçlarsın parmağının ucunu! Suçlu kim? Ve suç ne? Saçının bir teline dokunamam ve bakamam yüzüne ve sokulamam nefesinin yayıldığı havaya Ateşin kararttığı bir kibrit çöpü gibi; yandıkça eğilirim, kıvrılırım, bükülürüm elinde de, diyemem; Mühürledin ağzımı! Hapsoldu dilim, açılmaz bundan böyle dudağım! Dokunsam tenine; su toplar parmaklarım! Sokulsam; kavrulurum! Baksam; Ateş akar içime Eğer adını yazsam Her harf, yakıp kağıdı, dökülür tek tek yere! alinti  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt