Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müjde Ar siyatemi atılıyor

Müjde Ar siyatemi atılıyor
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Müjde Ar siyatemi atılıyor şuaralar gündemde zehir zemberek konularla gelen ünlü youncu Müjde Ar bakalım bu seferde neler dedi neler TEKRAR SİVRİ DİLİNİ KONUŞTURDU 1548637087 1548637087 mujdearsiyatemiatiliyor5c4e53a4cf54amujdearsiyatemiatiliyor5c4e53a4cf54a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyineee&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MÜJDE AR, MEDYA MAHALLESİ'NDE AYŞENUR ARSLAN'IN KONUĞU OLDU, GÜNDEME İLİŞKİN GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ PROGRAMDA SİYASETÇİLERE SERT ELEŞTİRİLER YÖNELTEN AR, 'BU İŞLER ANCAK KADINLARIN SİYASETE MÜDAHALESİYLE DÜZELİR' DEDİ Siyasetçiler, kim olursa olsun bu makamlara talip olan kişi kimseye kızmamalı, kendine niye kızıldığını anlamaya çalışmalı Bizde siyaset ortak bir çatışma, hakaret, küfürle, bundan bir oy sağlama düşüncesiyle yapılıyor İsrailli bir yazan var, o ülkenin Aziz Nesin'i gibidir, siyasetçilere birkaç sene önce ölen bu yazarı okumalarını nasihat ediyorum KILIÇDAROĞLU OYLARI ARTIRACAK Kılıçdaroğlu'nun oyları artıracağını düşünüyorum lakin genele baktığımızda koskocoman bir fark olacağını sanmıyorum Bunun nedenini de muhalefetin yeterince yapılmamasına bağlıyorum Çok güçlü projeler gerekli örneğin destek alanlar için, destek almasın ama ne yapsın?, buna bir yanıt vermek lazım Kendimce CHP bunları görmeye başladı lakin yetmiyor Daha geniş, tabana yayılan bir siyaset yapması lazım AKP böyle başarılı oldu, geccekondu geccekondu gezdi CHP'nin daha kanlı canlı, dişe dokunur projeler üretmesi lüzum BAYKAL DEĞİŞTİ Mİ? 90 yaşına değin partinin başında kalmak gibi bir niyeti var Baykal'ın Kılıçdaroğlu'nun başarısı Baykal'ı rahatsız edecek mi, etmeyecek mi onu göreceğiz Ademoğlu fazla zorlama değişiyor, 50 yaşından sonradan da çok zordur Siyasetçiler için söylemiyorum lakin kendimden de biliyorum fazla zordur aktarmak SİYASETİN YARATTIĞI ÇEVRE KİRLİLİĞİ Ben sokaktaki insanın sürekli nefes nefese, bağıran çağıran siyasetçiden fazla sıkıldığını düşünüyorumBatıdaki gelişmiş demokrasilere baktığımız zaman, ne sokakta bayraklar görüyoruz, ne çevre kirliliği, ne ağzından tükürük saçan siyasetçiler görüyoruz Ortak anlaşıp, bu demode anlayıştan vazgeçmemiz gerekli Ben bundan böyle televizyona bakamıyorum, sesini kısıyorum, daha aşağı yazıları okuyorum SİYASETE GİRECEK Mİ? Hiç o kadar bir niyetim yoktu Bu seçimlerde erkeklerin misket kavgası gibi, bu kavgayı bu sertliği gördükten daha sonra girmemiz koşul dedim Senin benim gibi kadınlar siyaset de olmalı, bu işler fakat böyle düzelir Sana 20 yıldır diyorum ama Ayşenur, 2010'a dek azıcık para kazanalım, sende aklını başını topla, birlikte siyasete girelim Hangisi hoşumuza giderse, fikrimize değer veren, demokrasiye güvenimizi sarsmayacak bir partiye gidelim, çalışalım Bayan olarak var olmak üzere siyasete girelim ŞAN ERKEKLERİ ÇILDIRTIR Ertem Eğilmez'in bir lafı var Şöhret erkekleri çıldırtır, kadınlara bir şey yapmaz diye Kadınlar zaten şahane varlıklar, anneyiz hayata yaşam katıyoruz Erkekler ise bir köşeden ya biz ne işe yararız diye bakarlar, bu kompleksle şöhret bunlara bulaştığı vakit çıldırırlar Benim değil, Ertem Eğilmez'in lafı Yüzde yüz katılıyorum, bu iktidar denen öcünün gücünü ama kadınlar alır  

858,506Konular
983,084Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt