Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müjde ar soyunmak istiyormuş

Müjde ar soyunmak istiyormuş
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Müjde ar soyunmak istiyormuş müjde ar soyunmalar müjde ar am soyundu SOYUNARAK PROTESTO GERÇEKLEŞTIRMEK İSTİYOR 1548617 1548617 mujdearsoyunmakistiyormus5c4e088883d42mujdearsoyunmakistiyormus5c4e088883d42 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermjde&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MÜJDE AR, PROTESTO İÇİN ÖRGÜTLÜ BİR ŞEKİLDE SOYUNAN AHALI GİBİ SOYUNMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEREK ’EN BÜYÜK HAYALİM BU’ DİYE KONUŞTU ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programında Çiğdem Anad, Özgürlük Gazetesi Yazarı Ayşe Arman’ın bir zaman önce yaptığı röportajda söylediği, Amerika’nın ünlü femmefatale’lerinden oyuncu Mae West’in “Ben kadınlar için giyinir, erkekler için soyunurum sözlerini hatırlattı Müjde Ar’ın bu sözler üstüne yorumu ise stüdyodaki ve ekran başındaki herkesi çok güldürdü Ar, 'Nerede soyunuyor? Biz de gidelim hemencecik Benim fazla hoşuma gitti Çünkü bu son günlerde örgütlü soyunmalar fazla moda ya En büyük hayalim o kadar Protesto için emrindeki Durup dururken soyunacak halimiz kalmadı, böyle bir şey olsun soyunalım' diye konuştu sonra Çiğdem Anad’a takılan Müjde Ar, 'Sen ne zaman soyunuyorsun?' diye sordu Anad’ın 'Ben erkekler için de kadınlar için de giyinmiyorum Kendim nasıl istiyorsam öyle giyiniyorum' cevabı üstüne Müjde Ar, 'Demek ama bizde bundan böyle ne giyinecek ne soyunacak hal kalmamış! Ne kimse için giyinirim, ne kimse için soyunurum Ne alakası var' dedi Esprili konuşmayı sürdüren Müjde Ar, 'Ayşe soyunuyorsa doğrudur Ben Ayşe’yi fazla severim' dedi Ar daha sonra 'Soyunulan yaşlar var, soyunulmayan yaşlar var, ışıkların karartıldığı yaşlar var Bazı işler giyinikken de soyunukken de olur, bundan böyle daha pozitif şey yapmayalım' diyerek kendisini daha artı tutamayacağı için konuyu kapatmayı önerdi Araya giren Çiğdem Anad da 'Yapmayalım yoksa daha artı yaparsak kapanırız' diyerek uyardı ve konuyu değiştirerek olası bir kapanma krizinden kanalı kurtarmış oldu geccecom  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt