Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Müjde ! Tek Dersten Kalanlara Bir Sınav Hakkı Daha Verilecek !

Müjde ! Tek Dersten Kalanlara Bir Sınav Hakkı Daha Verilecek !
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Müjde ! Tek Dersten Kalanlara Bir Imtihan Hakkı Daha Verilecek ! tek dersten kalanlara sınav hakkı tek dersten kalanlar Sevgili melekler, tek dersten kalanlara sınav hakkı ile ilgili haberimiz şöyle 1549039922 1549039922 mujdetekderstenkalanlarabirsinavhakkidahaverilecek5c5479363a348mujdetekderstenkalanlarabirsinavhakkidahaverilecek5c5479363a348 mujdetekderstenkalanlarabirsinavhakkidahaverilecek5c5479363a348 Tek Dersten Kalanlara Müjdeli haber geldi Tek dersten sınıfta kalan liselilere ek imtihan hakkı verildiMilli Eğitim Bakanlığı, liseden mezun olamayan son sınıf öğrencilerine tek dersten sınava girebilme hakkı getirdiEylül ayında gerçekleştirilen sorumluluk sınavları ile ilgili genelge doğrultusunda yapılan sınavlardan sonra, tek dersten başarısızlığı sebebiyle ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan son derslik öğrencileri, başarısız dersinin hangi sınıfa ait olduğuna bakılmaksızın valiliklerce belirlenecek tarihlerde sınava alınacak  

Similar threads

Üniversiteyi Kazanıp Tek Dersten Sınıfta Kalanlara Müjde ! üniversiteyi kazanıp liseden mezun olamayan öğrenciler tek dersten kalanlara sınav hakkı Sevgili melekler, sabahleyin saatlerinde yaptığımız yeni üniversite geçiş sistemi haberimizin gerisinde yeni bir haber de MEB'dan geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Tek Dersten Mezun Olamayan Liselilere Müjde! tek dersten mezun olamayanlar, tek dersten mezun olamayanlar için sınav Sevgili melekler, Ulusal Eğitim Bakanlığı tek dersten mezun olamayan liselilere büyük bir rahat sağladı Tek dersi zayıf olduğu için mezun olamayan lisesilere bir defa daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
2019 tek ders sınavı ne süre tek ders sınavı tarihleri tek ders sınavı kararı 2019 Bakan Dinçer, yayımladığı ''Tek Ders Sınavı'' genelgesinde, ortaöğretim kurumlarının 20102019 eğitimöğretim yılı galibiyet durumları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Derslik Geçme ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
2019 Lise sorumluluk sınavı,Lise kurtarma sınavları 2019,Lisede sınıfta kalanlara ek imtihan hakkı,2019 kurtarma sınavları tarihi,2019 lise kurtarma sınavları ne vakit,meb ortaöğretim kurtarma sınavları Lise yükümlülük sınavları 2019 Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB), sıradan yükseltme ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
2019 tek ders sınavı ne zaman tek ders sınavı tarihleri tek ders sınavı kararı 2019 Bakan Dincer, yayımladığı ''Tek Ders Sınavı'' genelgesinde, ortaoğretim kurumlarının 20192019 eğitimoğretim yılı başarı durumları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı Ortaoğretim Kurumları Sınıf Gecme ve Sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt