Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mükemmel Bir Kur'an programı...

Mükemmel Bir Kur'an programı...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mükemmel bir Kur'an programı Tıklayın, istediğin dilde ve istediğiniz Hafız'dan dinleyin

Ekran ikiye bölünüyor Birinci bölümü Türkçe meal, ikinci bölümü Arapça Kur'an

Quran Explorer
*

Similar threads

Mukemmel bir Kur'an programı Tıklayın, istediğin dilde ve istediğiniz Hafız'dan dinleyin Ekran ikiye bolunuyor Birinci bolumu Turkce meal, ikinci bolumu Arapca Kur'an Quran Explorer imagesmukemmelbirkuranprogrami5ad35245c1c39gif
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ne istiyorsun hakikatimi Anladığın dilde oku Kur'an Sana senden yakın dost arıyorsan Anladığın dilde oku Kur'an Arkandan rahmet okutmak istiyorsan Anladığın dilde eşine çocukların okut Kur'an Düşmanı şeytanı kahır etmek istiyorsan Anladığın dilde oku Kur'an Bin nasihatten bir nasihat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Sesli Kur-an Dinlersek Hatim Olur mu? Kur'an-ı Kerim'in baştan sona okunmasına hatim denir. Bilgisayardaki sesli Kur'an-ı Kerim'i dinlemekle hatim indirilmiş olunur. Kuran-ı Kerim meali Kur'an yerine geçmediği için, meal okumakla hatim indirilmiş olunmaz. Allah yolunda yapılan en küçük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Kur'an niçin Arapça indirildi hakkında ayetler Eğer biz onu, yabancı dilden bir Kur'an kılsaydık, diyeceklerdi ki: Ayetleri tafsilatlı şekilde açıklanmalı değil miydi? Arab'a yabancı dilden (kitap) olur mu? De ki: O, inananlar için doğru yolu gösteren bir kılavuzdur ve şifadır İnanmayanlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Manasını bilmeden okunan Kur'an konusu üzerinde duruyorduk Her şeyden önce Kur'an okumak Sana vahyedilen kitabı oku(2945) ve Bana Kur'an okumam da emredildi(2792) ayetlerinin emri ile Hz Peygamber'in (sas) hayatı boyunca tatbik edegeldiği bir ibadettir İbadetlerin dâisi ise Allah ve Rasulü'nün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt