Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mukemmel bir Kur'an programı Tıklayın, istediğin dilde ve istediğiniz Hafız'dan dinleyin
Ekran ikiye bolunuyor Birinci bolumu Turkce meal, ikinci bolumu Arapca Kur'an
Quran Explorer
imagesmukemmelbirkuranprogrami5ad35245c1c39gif
Ne istiyorsun hakikatimi
Anladığın dilde oku Kur'an
Sana senden yakın dost arıyorsan
Arkandan rahmet okutmak istiyorsan
Anladığın dilde eşine çocukların okut Kur'an
Düşmanı şeytanı kahır etmek istiyorsan
Bin nasihatten bir nasihat...
Sesli Kur-an Dinlersek Hatim Olur mu?
Kur'an-ı Kerim'in baştan sona okunmasına hatim denir. Bilgisayardaki sesli Kur'an-ı Kerim'i dinlemekle hatim indirilmiş olunur.
Kuran-ı Kerim meali Kur'an yerine geçmediği için, meal okumakla hatim indirilmiş olunmaz.
Allah yolunda yapılan en küçük bir...
Kur'an niçin Arapça indirildi hakkında ayetler
Eğer biz onu, yabancı dilden bir Kur'an kılsaydık, diyeceklerdi ki: Ayetleri tafsilatlı şekilde açıklanmalı değil miydi? Arab'a yabancı dilden (kitap) olur mu? De ki: O, inananlar için doğru yolu gösteren bir kılavuzdur ve şifadır İnanmayanlara...
Manasını bilmeden okunan Kur'an konusu üzerinde duruyorduk Her şeyden önce Kur'an okumak Sana vahyedilen kitabı oku(2945) ve Bana Kur'an okumam da emredildi(2792) ayetlerinin emri ile Hz Peygamber'in (sas) hayatı boyunca tatbik edegeldiği bir ibadettir İbadetlerin dâisi ise Allah ve Rasulü'nün...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.