Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mükemmel Çıkma Teklifi..!

Mükemmel Çıkma Teklifi..!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar Ben Furkan Hemen Siz Değerli nicealem Üyelerine Garip Bir Çıkma Teklifi Sunacağım Ilk Önce Sizlere Şunu Söylüyorum Eğer Size Söyleyeceğim Çıkma Teklifini Kız Arkadaşınız Kabul Etmezse O Kızdan Bi Hâyır Beklemeyin Çünkü O Kız Malın Önde Gidenidir Romantizmden Anlamaz Acilen Size O Güzel Çıkma Teklifini Söylüyorum Ilk Olarak Çıkma Teklifi İçin Gerekli Olan Malzemeleri Söylüyorum Haa Bu Vesileyle Size Söyleyeceğim Çıkma Teklifini En Baskı En Güzel Kızlar Üstünde Oynayınız Eminimki Başarılı Olacaksınız

MALZEMELER :
1 10 ADET SİYAH GÜL
2 1 ADET BEYAZ GÜL

Malzemeler Bu Değin Şu Anda Siyah Gülü Duyunca Fazla Şaşıracaksınız Ve Siyah Gül Varmı Diye Düşüneceksiniz Cevap: Evet Var Genetiğiyle Oynayıp Siyah Gül Üretiliyo Lakin Her Çiçekçide Bulamazsınız Sipariş Üstüne Geliyo Siyah Güllerin Adam Başına 10 TL Toplamda 100 Tl Siyah Güle Para Vereceksiniz Beyaz Gülün Taneside 5 TL Yani Toplmada 105 Tl Tutacak Ama Değeceğine İnanıyorum
Hemen Gelelim İşin Enkaz Kısmına Bu Gülleri Çiçekçiden Alıp Güzel Bir Dekor Yaparak 10 Siyah Gülün Ortasına 1 Adet Beyaz Gülü Koyacaksınız Ve Işlem Bu Kadar Acilen Gelelim Nasıl Uygulanacağına Teklif Edeceğiniz Kıza Gidip Diyeceksinki Yarın Öğle Arası Beraber Bi Yerlerde Yemek Yiyelim mi ? Diyeceksiniz Ve Kız Kabul Edecek Ertesi Gün Buluşma Yerine Siz Kızdan Önce Gidip Oturduğunuz Yerin Derhal Yanında Gülleri Saklayacaksınız Neyse Gel Gelelim İşin En Manâlı Kısmına Kızla Bayağı Konulardan Konuşurken Tam Aniden Gülleri Kızın Karşısına Çıkartıp Şunu Diyeceksiniz BU KADAR SİYAHIN İÇİNDE BEYAZIN OLABİLİRMİYİM Kız Şoka Girer Büyük Bi İhtimalle Bi 1520 Saniye Şokta Kalacaktır Ve Sizin Bu Teklifinize Evet Diyecektir Çoktan Kolay Gelsin

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt