Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mükkemmel bir CS hilesi server'i shutdown etme(kapatma)... ;)

Mükkemmel bir CS hilesi server'i shutdown etme(kapatma)... ;)

Similar threads

Windows 10'lu bilgisayarınızı muhakkak bir vakitte kapanması için ayarlamak, illa ki ek bir araca sahip olmanızı gerektirmiyor. Fakat yeniden de elinizin altında yeterli bir tane olmasında ziyan yok. Bu yazımızda, bu işi hem programsız, hem de ek bir araçla nasıl yapacağınızı göstereceğiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Windows 10'lu bilgisayarınızı belli bir vakitte kapanması için ayarlamak, illa ki ek bir araca sahip olmanızı gerektirmiyor. Lakin tekrar de elinizin altında âlâ bir tane olmasında ziyan yok. Bu yazımızda, bu işi hem programsız, hem de ek bir araçla nasıl yapacağınızı göstereceğiz. Hangi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
cs 16 wall hilesi kullanımı Counter Strike oyununda duvarların arkasından ateş edebilmenizi,rakibin sizi gormeden ona hamle yapabilmenizi sağlayan hile yamasıdır Programın Kullanımı: İlk olarak zipli olan dosyayı zip'ten cıkartın Zipten tek bir dosya cıkacak onu acın ve dosya icerisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
ARKADASLA BAKTIM ADAM AKILLI BİR COUNTER STRİKE bilgilerini BİR ARAYA TOPLANIP SUNULMAMAIŞ DEDİM TOPLUYUM ARKADASLAR CEŞİTLİ SİTELERDEN EVE KENDİM YAZDIM BUYURN BASLIYALIM 1) PROGRAMLI server ayarı değiştiriciler var : BU LİNKTE 7 8 TANE VAR BAKIN EBEĞENİRSİNİZ SİTEYİ DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Max Payne 2: The Fall of Max Payne PC Hile Kodu Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın clear konsolu temizler coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,792Mesajlar
30,593Kullanıcılar
ilker2v8Son üye
Üst Alt