Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Multitap Demet Evgar Bu şarkıyı Dinliyorsan şarkı sözü

Multitap Demet Evgar Bu şarkıyı Dinliyorsan şarkı sözü
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Multitap Demet Evgar Bu şarkıyı Dinliyorsan şarkı sözü Multitap Demet Evgar Bu şarkıyı Dinliyorsan şarkı sözü Multitap feat Demet Evgar Bu şarkıyı Dinliyorsan Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda ünlü ve hoş oyuncu Demet Evgar ve Multitap'ın düeti olan Bu Şarkıyı dinliyorsan adlı şarkının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549250936 1549250936 multitapdemetevgarbusarkiyidinliyorsansarkisozu5c57b17cda632multitapdemetevgarbusarkiyidinliyorsansarkisozu5c57b17cda632multitapdemetevgarbusarkiyidinliyorsansarkisozu5c57b17cda632 Bu şarkıyı dinliyorsan, Bunun bir anlamı olsun Anlarım fakat şu an beni düşünüyorsun Mesela çok özledin fakat söyleyemiyorsun ya da, Benden bir mesaj bekliyorsun Duyuyorum Kalbimiz bir olmuş belli ki Bütün da aklımdan geçerken şaşırdım bir lahza Söyledim durdum yorulmadan, yorulmadan Demet Evgar Bu şarkıyı dinliyorsan, Bunun bir anlamı olsun Anlarım fakat şu lahza beni istiyorsun Bil fakat ben de özledim lakin Söyleyemiyordum sana Senden bir adım bekliyordum ve sen anlıyorsun Kalbimiz bir olmuş görünüşe göre Tam da aklımdan geçerken şaşırdım bir lahza Söyledim durdum yorulmadan, yorulmada  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt