Multitap'ın Beşiktaş İçin Yazdığı Multi Feda Şarkısının Sözleri Multitap Multi Feda şarkı sözleri Multitap Multi Feda şarkısı sözü Sevgili melekler, genç ve başarılı grup Multitap 'tan bir şarkıyla karşınızdayızmultitapinbesiktasicinyazdigimultifedasarkisininsozleri5c57a6423b989alt Beşiktaş için yazılan ve marş niteliğinde olan Multitap Multi Feda şarkısı sözü ile karşınızdayız, buyrun multitapinbesiktasicinyazdigimultifedasarkisininsozleri5c57a6423b989alt 1549248062 1549248062 multitapinbesiktasicinyazdigimultifedasarkisininsozleri5c57a642a4475multitapinbesiktasicinyazdigimultifedasarkisininsozleri5c57a642a4475multitapinbesiktasicinyazdigimultifedasarkisininsozleri5c57a642a4475 Benim gönlüm, ömrüm, yolum Beşiktaş Yağmur balçık, kara kış, kasırga boran Gerçeğim siyah beyaz, gerisi yalan Emanetim, onurum, armağanımdır arman Şerefinle oynar, hakkınla kazanırsın Galibiyet şarkılarınla iyi kalpli ozanım Sen hakkımsın, şerefimsin, sebatımsın Gün gelir kalırım ben de son nefeste İşte bu veda yok, feda zamanı Seninle geçmiş ne hoş etmişim ömrüme Hayatımın sen en güzel yanı Kederim sevincim gururum gözyaşımsın Yalnız hissederken tek ilacım Sen hakkımsın, şerefimsin, sebatımsın Ömürler feda sana Beşiktaş!