Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mü’min, Ümitvâr Olmalı

Mü’min, Ümitvâr Olmalı
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En kuvvetli, en kudretli dönemde olduklarını sananlar kışların en sert zamanında karların içinden fışkıran bahara bir bakabilseler

“Küçük dağları ben yarattım! Büyükleri yaratılırken de oturup seyrettim! diyenler kendi yaratılışlarına bakarak ibret alabilseler Mevsimlerin birbiri peşi sıra koşuşundaki hikmeti çözmeye çalışıp, önce yeşil, sonra sarı, sonra kırmızı, siyah ve beyaza kadar uzanan hayat çizgilerinin farkına varabilseler Ayetin ifadesiyle “Dönüp de bir bakabilseler

Yazın sıcağından sonra bahar gelemiyor; ama buz gibi kıştan sonra gelebiliyor Ne büyük hikmet Kupkuru bir dal yeşeriyor, yemyeşil bir ağaç birkaç haftada meyvelere gark oluyor Bunlar artık gözümüzün alıştığı ve “kanıksadığımız mucizeler

Bu İlahî senfoniye bakan göz de mucize, duyan kulak da, kokusunu alan burun da İnsan olarak etrafımıza bakabilmeli, betondan çitlerimizi aşabilmeliyiz Kâinatla ve yakınlarımızla sılai rahmimizi koparmamalıyız ki, gönderiliş hikmetinden uzaklaşarak başıbozuk ifritler taifesine dahil olmayalım

Alıntıdır

858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt