Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muminlerin vasıfları hakkında ayetler

0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Muminler ancak, Allah anıldığı zaman yurekleri titreyen, kendilerine Allah'ın ayetleri okunduğunda imanlarını artıran ve yalnız Rablerine dayanıp guvenen kimselerdir
Enfal : 2

Hatırlayın ki, siz Rabbinizden yardım istiyordunuz O da, ben peşpeşe gelen bin melek ile size yardım edeceğim, diyerek duanızı kabul buyurdu
Enfal : 9

Rabbinden sana indirilenin hak olduğunu bilen kimse, (inkar eden) kor kimse gibi olur mu? (Fakat bunu) ancak akıl sahipleri anlar
Ra'd : 19

( Sabrettiğinize karşılık size selam olsun! Dunya yurdunun sonu (cennet) ne guzeldir! (derler)
Ra'd : 24

Size verilen şey, yalnızca dunya hayatının gecimliğidir Allah'ın yanında bulunanlar ise daha iyi ve daha sureklidir Bu mukafat iman edenler ve Rablerine dayanıp guvenenler icindir
ŞUra : 36

Ancak şunlar oyle değildir: Namaz kılanlar, ki onlar namazlarında devamlıdırlar (ihmal gostermezler
Mearic : 22

İşte bunlar, cennetlerde ağırlanırlar
Mearic : 35

Similar threads

Muminlerin vasıfları hakkında ayetler Muminler ancak, Allah anıldığı zaman yurekleri titreyen, kendilerine Allah'ın ayetleri okunduğunda imanlarını artıran ve yalnız Rablerine dayanıp guvenen kimselerdir Enfal : 2 Hatırlayın ki, siz Rabbinizden yardım istiyordunuz O da, ben peşpeşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Müminlerin vasıfları hakkında ayetler Müminler oysa, Allah anıldığı süre yürekleri titreyen, kendilerine Allah'ın âyetleri okunduğunda imanlarını artıran ve yalnız Rablerine dayanıp güvenen kimselerdir Enfâl : 2 Hatırlayın ancak, siz Rabbinizden takviye istiyordunuz O da, ben peşpeşe gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Müminlerin vasıfları hakkında ayetler Müminler oysa, Allah anıldığı süre yürekleri titreyen, kendilerine Allah'ın âyetleri okunduğunda imanlarını artıran ve yalnız Rablerine dayanıp güvenen kimselerdir Enfâl : 2 Hatırlayın fakat, siz Rabbinizden takviye istiyordunuz O da, ben peşpeşe gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Meşru mudafaa hakkında ayetler Size verilen şey, yalnızca dunya hayatının gecimliğidir Allah'ın yanında bulunanlar ise daha iyi ve daha sureklidir Bu mukafat iman edenler ve Rablerine dayanıp guvenenler icindir ŞUra : 36 Kim zulme uğradıktan sonra hakkını alırsa, artık onlara yapılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ofke ve Bağış Hakkında Ayetler O takva sahipleri ki, bollukta da darlıkta da Allah icin harcarlar; ofkelerini yutarlar ve insanları affederler Allah da guzel davranışta bulunanları sever Ali İmran : 134 Size verilen şey, yalnızca dunya hayatının gecimliğidir Allah'ın yanında bulunanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt